AKTIV REVISION

Professionel rådgivning og revision

AKTIV REVISION har eksisteret siden 1994 og er i dag et dynamisk, mindre revisionsfirma, der løser opgaver for personligt-ejede virksomheder + små og mellemstore selskaber inden for en bred vifte af brancher og servicefag, håndværkere og detail. Selskabet ejes af Britta Thomsen, som har været revisor i mere end 30 år - heraf de seneste 20 som selvstændig. 

Mangeårig erfaring og konstant opdateret viden

Som et naturligt led i sit mangeårige virke som rådgiver og revisor for virksomheder holder AKTIV REVISION sig kontinuerligt ajourført med den seneste viden inden for bla. skattelovgivning og regnskabsføring. Dertil kommer en både bred og dyb erfaring med udarbejdelse af dødsboopgørelser, herunder den skattemæssige behandling og de rent praktiske forhold, der gør sig gældende i forbindelse med behandling og afslutning af dødsboer. 

Service, tillid og fortrolighed

AKTIV REVISION sætter gensidig tillid og fortrolighed i højsædet, når det handler om kunderelationer - helt på samme måde som du altid vil opleve, at et samarbejde først og fremmest vil være drevet af en høj grad af service inden for samtlige fokusområder - fra økonomisk rådgivning og revision til specialeområder som bogholderi, årsregnskab, moms og dødsboopgørelser. 

Derfor: Har du brug for en af de BEDSTE revisorer i dit lokalområde, er du altid velkommen til at besøge AKTIV REVISIONs centralt beliggende kontor i Helsinge - ligesom Britta Thomsen og medarbejdere også meget gerne kommer til dig. 

Ring på: 4649 7676 og/ eller send en mail til: britta@aktivrevision.nu for en uforpligtende aftale, som vil guide dig BEDST muligt videre. 

... og selvom det efterhånden er noget tid siden, skal du ikke blive forvirret over, om det nu rent faktisk ER Britta Thomsen og AKTIV REVISION. For det er helt korrekt, at revisionskontoret tidligere lå i Slangerup, men i dag er beliggende på Pinusvej i Helsinge. Og selvom adressen er ændret, er både ekspertisen, erfaringen og servicen helt i samme topklasse som altid!

bubblemedia