Alarm & Sikring ApS - hele Nordsjællands alarm sikring.

Alarm & Sikring ApS er et landsdækkende 100% dansk ejet firma med speciale i kvalitetsalarmer og sikkerheds-udstyr til virksomheder og private, både til lejligheder, rækkehuse, villaer og sommerhuse. Vi har mere end 16 års erfaring i at sikre danske hjem og virksomheder.

Vi sælger og installerer:

Tågeslør til både erhverv og private boliger
Den ultimative beskyttelse mod tyveri,
der gør det umuligt for tyven at orientere sig.
Anbefales af politi og forsikringsselskaber.

Kameraovervågning


Lige fra et enkelt kamera med en lille digitaloptager, over 4-kanals pakker med digital harddiskoptager og op til store løsninger med 32 kameraer eller mere. Vi er eksperter i netværksbaseret overvågning, hvor vi benytter IP kameraer og netværk, som sikrer dig de bedste optagelser i en fleksibel løsning, der nemt kan udvides uden for meget kabeltræk.

Trådløse alarmer til private og mindre til mellemstore erhverv.


Vi installerer primært trådløse alarmer af mærket Jablotron, da det er det sikreste og mest fleksible produkt, der findes på markedet.

Alle dele er naturligvis forsikringsgodkendt så du kan opnå rabat på din indboforsikring. Alarmen er i modsætning til mindre professionelle alarmer opdelt i 3 dele. Selve centraldelen er skjult inde i huset, og ved døren er der kun et lille trådløst betjeningspanel. Sirenen er også trådløs og anbragt i en stikkontakt. Dette er med til at gøre alarmen meget svær at sabotere og giver samtidig en pæn og diskret installation.
Vores abonnement ligger fast på kr. 155,00 pr mdr. inkl. moms.
Vi kan som noget unikt tilbyde en overvåget alarmlinie via internet, så linien bliver tjekket hvert 5 minut. Så nu kan en tyv ikke blot klippe telefonledningen over.

Trådførte alarmer til større erhverv.


Til store virksomheder, hvor man ikke kan benytte trådløse løsninger eller har større krav til alarmen som f.eks. kombination med adgangskontrol, kan vi levere løsninger med op til 640 alarmpunkter. Vores abonnement starter på kr. 175,00 pr mdr. ekskl. moms. Overvåget alarmlinie fra kr. 210.00 pr mdr. ekskl. moms.

Service og kvalitet


Vores mission er at være en af de mest seriøse leverandører af sikkerhed og tryghed til både private og virksomheder. Det gør vi ved kun at levere gennemtestede produkter af høj kvalitet, der giver dig og din familie sindsro og tryghed døgnet rundt. Vi råder over de bedst uddannede installatører.
Hos os får du ikke besøg af en sælger, men af en uddannet alaminstallatør.

100% tilfredse kunder
Kort sagt; vi lægger størst vægt på kvaliteten af vores produkter, vores personlige service og store know-how.
Vi gør vores yderste for at finde frem til en løsning, der løser netop dit behov for tryghed og sikkerhed.
Derfor besøger vi dig gerne og giver et uforbindende tilbud på hvad der skal til, for at sikre netop dig. Du skal være 100 % tilfreds. Det er vores mål. Dette viser vores kundetilfredsheds-undersøgelser år efter år, at vi opfylder.

Billigt


Vi koncentrerer os kun om få produkter, alle af høj kvalitet og direkte import via løbende bestillinger og ingen omkostningskrævende alarmcentral. Derfor kan vi holde en meget konkurrencedygtig pris på vore sikkerhedsprodukter.
Vi kan lave løsninger, der ikke koster meget mere end en hobbyalarm fra byggemarkedet.

Ingen skjulte omkostninger
Du køber og ejer alarmsystemet til evig tid, hvad man sjældent gør hos andre udbydere af alarmsystemer.

Tilslutning til politigodkent alarmcentral


Vi leverer både alarmer, der kan tilsluttes en autoriseret politigodkendt vagtcentral og/ eller ringe til beboere, naboer, ejere eller ansatte. Valget er dit.

Der forekommer et indbrud hvert femte minut i Danmark. De fleste i dagtimerne. Er du tryg?

bubble