Autohuset Tofte

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød.

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg. Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

3 gode grunde til at vælge Autohuset Tofte ApS som dit autoværksted i Hillerød

– Stor ekspertise og den bedste service!
– Stort fokus på efteruddannelse, så autoværkstedet hele tiden er opdateret!
– Værkstedet favner utrolig bredt og kan derfor klare de mest krævende opgaver!

Lokale mekaniker med en lang række services

Hos Autohuset Tofte i Hillerød tilbyder vi service og reparation på alle bilmærker. Vi kan varetage blandt andet 4-hjuls udmålinger, hjulskift og reparationen af dit airconditionanlæg, og vi kan stå for udskiftningen af ruder eller reparation efter stenslag. Vi kan også reparere for eksempelvis din bils interiør eller kofanger. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så vi kan også lave din forsikringsskade.

Vi har et stort udvalg af reservedele og autotilbehør til forskellige bilmærker. På vores værksted i Hillerød kan du for eksempel få en automåtte, et sædeovertræk, en bilalarm, GPS –udstyr eller fælge. Vi kan naturligvis stå for en professionel montering af alle vores reservedele og tilbehør.

Dæk og fælge er et af vores specialeområder, og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af dæk og fælge til lave priser. Vi kan også bestille særlige dæk eller fælge hjem til dig med kort leveringstid, hvis du har specielle ønsker. Vi har en stor ekspertise på området.

Din mekaniker hos Autohuset Tofte i Hillerød

Hos Autohuset Tofte i Hillerød har vi ekspertisen til at klare alt fra tekniske reparationer til store elektroniske reparationer. Vi giver altid vores kunder en professionel rådgivning ved køb og salg af bil og ved reparationer eller udskiftning af reservedele.

Vi har stort fokus på hele tiden at holde os opdateret inden for vores felt. Vi efteruddanner os løbende og sikrer os at være ajour på området. Derfor kan du være sikker på at få en opdateret rådgivning og service som kunde hos os. Vi ønsker at favne bredt, så vi kan hjælpe vores kunder der, hvor de har behovet, og det er vi i stand til, fordi vi konstant udvikler vores faglige viden. Vores efteruddannelse gør os i stand til at klare selv de mest krævende opgaver, og på vores værksted finder du den nyeste teknologi inden for fejlfinding og diagnose.

Det er vigtigt for os, at du som vores kunde føler dig tryg ved at lægge din bil i vores hænder. Derfor tager vi os altid god tid til at udføre de enkelte opgaver grundigt og ordentligt. Vores mål er at efterleve devisen om, at en tilfreds kunde altid kommer igen.

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med et professionelt autoværksted i Hillerød, står vi hos Autohuset Tofte klar til at hjælpe dig. Du finder os på Falkevej 14-16, 3400 Hillerød. Ring til os for en uforpligtende samtale på telefon eller send os en besked via kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Vi holder åbent mandage til torsdage kl. 07:30 – 16:30 og fredage kl. 07:30 – 15:00.

Vi glæder os til at høre fra dig


Følg med på Facebook

bubble