BAUTAHØJ

At byde velkommen til BAUTAHØJ er et velkommen til Danmarks måske allersmukkeste placering!

BAUTAHØJ KONFERENCECENTER er opført i 1904 og har gennem historien været brugt som både sommerresidens, privatbolig og kursted, før det i 1955 blev omdannet til kursuscenter og hotel. I dag er BAUTAHØJ mest af alt kendt for sin evne til at skabe intet mindre end helt fantastiske rammer om såvel kurser som konferencer, selskaber og gourmet-arrangementer. Og - bestemt ikke at forglemme - for sine fabelagtige evner som vært ved intimkoncerter med kendte kunstnere

BAUTAHØJ stiller herlige rammer til rådighed, som giver ro til fordybelse, mens personalet byder ind med et ganske særligt nærvær, en ægte interesse for sine gæster, skønne faciliteter midt i en unik natur og den BEDSTE gastronomi med en sans for årstidens lokale råvarer. 

Kurser & konferencer, koncerter & kick-offs, intime selskaber og store fester

Med sine 29 konferencelokaler, 84 værelser, 90.000 m2 park, skov og strand og meget, meget mere tilfører BAUTAHØJ inspiration til alle sine gæster. Inspiration til at tænke stort. Inspiration til refleksion og eftertænksomhed i de smukkeste omgivelser. Og ikke mindst inspiration til at støtte dig i ambitionen om at sætte varige spor og sikre et komplet resultat for dig og din organisation. Dig og din familie. Dig og dine venner.

BAUTAHØJ har ikke alene placeringen og personalet til at stille et hav af mulighed til rådighed for sine gæster. BAUTAHØJ har også både viljen og evnen til at give dig og alle sine øvrige gæster et minde for livet.

Uanset om det drejer sig om at tilføre dit næste møde og professionelle ophold med kolleger, samarbejdspartnere og/ eller leverandører ekstra værdi. Eller det handler om et privat bryllup, en rund fødselsdag eller en hvilken som helst anden lejlighed, der indbyder til at holde et brag af en fest: BAUTAHØJ er STEDET! 

BAUTAHØJ i tal

  • 29 konference- og plenumlokaler med alt fornødent udstyr 
  • 84 flotte, lyse og meget indbydende værelser til indlogering
  • 125 pladser i restauranten
  • 90.000 m2 park, skov og strand
  • 1.800 år gamle, livskloge egetræer
  • 150 gratis p-pladser
  • 1.000-vis af smil. 

 


Følg med på Facebook

bubble