Bord & Bænk Interiør

BORD & BÆNK er en smuk livsstilsbutik i Hornbæk

Livsstilsbutikken har specialiseret sig i gamle og antikke ting fra Kina og Frankrig. Udvalget skifter fra måned til måned, da der løbende kommer nye ting fra forskellige provinser i Kina og fra kirker, vingårde og slotte i Frankrig. 

Udover antikke ting designer og producerer butikken også forskellige borde i Kina. Alt er fremstillet i 100-200 år gammelt elme- eller fyrretræ, så bordene har et flot rustikt look. Har du specielle ønsker kan borde og bordplader også produceres i ønskede mål - bl.a. kan der laves køkkenbordplader efter mål, så du har en enestående mulighed for at sætte dit helt eget præg på hjemmets hjerte. 

Den skønne forretning i Hornbæk er i konstant forandring, så du altid kan finde ny og interessant inspiration til dit hjem - og gerne samtidig med, at du nyder en god kop espresso, cafe latte eller the + evt. en lækker sandwich i det hyggelige sidde- og loungeområde.

BORD & BÆNK ser frem til at byde dig velkommen i et fantastisk univers af antikviteter

Åbningstider 

Torsdag
11:00 - 17:30

Fredag 
11:00 - 18:00

Lørdag
10:00 - 17:00

Søndag
11:00 - 16:00

Mandag - onsdag lukket. 

I sommerperioden har butikken ofte åbent alle ugens dage, men check meget gerne hjemmesiden for evt. udvidede åbningstider.


Følg med på Facebook

bubble