Tømrer & snedker arbejde i København og Nordsjælland

Tømrervirksomheden tømrer Kyhl kan tilbyde høj kvalitet, holdbare løsninger og solidt håndværk. Vi tror på, at en åben dialog med vores kunder sikrer det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde, hvor vi kan imødekomme vores kunders behov og ønsker for vores arbejde. Vi gør en dyd ud af altid at udføre håndværk, der repræsenterer vores virksomhed – vi er dygtige og stabile.

Hos Tømrer Kyhl har vi fået erfaring med udførelse af alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, der har varieret i omfang.

Vi bygger med omhu og respekt

Gennem virksomhedens nu snart 11 år har vi blandt andet udført opgaver, der strækker sig fra tage, udskiftning af vinduer og døre, tilbygninger, totalentrepriser samt større renoveringsopgaver. Det har bidraget til at give os kompetencer til i dag at kunne varetage de fleste typer af opgaver og altid levere et solidt stykke håndværk af høj kvalitet.

Vores tømrervirksomhed består af et team af unge, veluddannede tømrere, der ser en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Derfor har vi mulighed for at tage fat i alle udfordringer og opgaver, der ligger inden for tømrer – og snedkerfaget – og altid kunne garantere et flot og holdbart resultat.

Har du behov for at få udført tømrerarbejde i forbindelse med et af dine projekter, står vi gerne til rådighed med kvalificeret rådgivning og professionel udførelse. Vi har et tæt samarbejde med andre kompetente håndværkere fra andre fagområder, som vi meget gerne bringer ind i vores byggeprocesser, da vi ved de lever op til vores høje standard. Kræver dit projekt et tværfagligt samarbejde mellem flere faggrupper, kan vi dermed også sørge for det.

Har du brug for en tømrervirksomhed i København eller Nordsjælland, der er faglig, stabil og troværdig, står vi hos tømrer Kyhl klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Tagarbejde

Hos Tømrer Kyhl er vi specialister inden for tagarbejde, og det er efterhånden blevet en af virksomhedens spidskompetencer. Vi kan tilbyde vores kunder at udføre alt lige fra vedligeholdelse af tage og tagreparationer til større tagkonstruktioner. Gennem årene har vi fået erfaringer med enhver form for tagprojekt for både private og erhvervskunder, og det har givet os evnerne til i dag at levere holdbare løsninger uanset projektets omfang.

Uanset om vores kunder ønsker rådgivning i forbindelse med et mindre tageftersyn eller ønsker arbejdskraft til at udføre en omfattende tagkonstruktion kan vi forsikre vores kunder om, at vi har erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage opgaven og sikre et resultat af høj kvalitet.

Årligt eftersyn

Vi anbefaler altid vores kunder til at få foretaget et årligt eftersyn af deres tag og tagkonstruktion. Ikke alle problemer er synlige med det samme, og det kan derfor være en god investering at få en faglig vurdering af tagets tilstand.

 

Totalentreprise

Vil du gerne have samlet alle nødvendige kompetencer, det kræver at udføre et solidt bygge- eller renoveringsprojekt? Så kan vi hos Tømrerfirmaet Kyhl tilbyde dig at stå for totalentreprisen. Vi har igennem mange år dannet et stærkt netværk bestående af dygtige håndværkere inden for alle fagområder, som vi har haft et tværfagligt samarbejde med i adskillige projekter. Det har givet os en erfaring, der i dag sikrer vores kunder et velplanlagt og struktureret forløb med et resultat af høj kvalitet.

Uanset hvilket bygge- eller renoveringsprojekt, der er tale om, er vi sikre på, at vi kan løfte opgaven på bedste vis.

Totalentreprise samler alle kompetencer

Fordelen ved en totalentreprise er, at det samler alle kompetencer, mens du kun skal forholde dig til en enkelt samarbejdspartner. Indgår vi i et samarbejde, vil vi sørge for at have dialog med alle involverede, og sikre, at dine ønsker for projektet leveres. Det bliver vores ansvar at planlægge forløbet mellem alle håndværkerne – og det ansvar tager vi gerne. Det kræver et stort overblik og erfaring at få et byggeprojekt til at gå op i en højere enhed, når mange faggrupper skal arbejde sammen og alle er afhængige af, at andres arbejde udføres til tiden.

På den måde kan du sikre dig mod at mindre problematikker med taget bliver til omfattende skader for din ejendom eller bolig. I et samarbejde med os, kan vi hurtigt få identificeret eventuelle problemer med dit tag, og sørge for at finde en løsning inden det kræver en omfattende arbejdsindsats – med et resultat, der holder i mange år. Vi har erfaret at det i længden vil det mindske dine omkostninger betydeligt ved jævnligt at få efterset dit tag.

Vi garanterer dig, at vi overholder alle tidsaftaler, vi har planlagt, så du med sikkerhed ved, hvornår projektet og vores arbejde er færdiggjort.

 

Udskiftning af vinduer og døre

Vi har gennem årene foretaget udskiftning og montering af døre og vinduer for mange af vores kunder, og har i dag opnået erfaring på alle typer af boliger og ejendomme. Trænger dine døre og vinduer til udskiftning, kan vi hos Tømrer Kyhl sørge for en sikker, stabil og tæt montering.

Vi anbefaler altid vores kunder til at rådføre sig hos profesionelle fagfolk, når de ønsker at udskifte vinduer eller døre i deres hjem. Med den rette erfaring og viden om materialer, kan vi sikre, at vi giver vores kunder en løsning, der kræver mindre vedligeholdelse og samtidig holder i mange år. Vores engagerede medarbejdere står klar til at give dig en faglig vurdering og rådgivning, så vi kan sikre dig den bedste løsning.

 

Skån miljøet og få mere ud af økonomien

Der er mange gode grunde til at overveje at få udskiftet dine døre og vinduer. Bor du i en bolig eller ejendom, der er ældre, er der nemlig mange fordele. Ofte er vinduer og døre af ældre tid ikke særlig tætte, hvilket medfører, at du som beboer, om vinteren bruger mere energi på at holde indetemperaturen stabil. Nye vinduer er i dag langt bedre isolerede, og du vil dermed kunne spare mange penge årligt på din varmeregning, da der ikke vil være behov for at varme op konstant.

Udskiftning af vinduer og døre vil ligeledes bidrage til at mindske CO2 udslippet. I dag er der et meget højt energiforbrug pr. husstand, og det kan minimeres betydeligt til stor gavn for miljøet. Vi kan hjælpe dig med at skabe et mere energivenligt hjem, hvis du vil investere i nye døre og vinduer i din bolig eller ejendom.

 

 


Følg med på Facebook

bubblemedia