CAFE KAISER

I dejlige Helsingør ligger den mindste lige så dejlige og hyggelige familierestaurant CAFE KAISER

CAFE KAISER slog første gang dørene op den 10. juni 2014, og lige fra dag ét har målsætningen været at skabe en hyggelig og god stemning for alle gæster.

Både personale og ejere bestræber sig på at forkæle gæsterne med god mad og charmerende betjening. Alle bliver budt velkommen med et smil - og med håbet om, at du vil føle dig hjemme

En af idéerne bag CAFE KAISER var bl.a. at lave restaurantmad til cafépriser - og samtidig skabe en café, hvor hyggen var i højsædet. En cafe, hvor du f.eks. kan komme ned på for at drikke kaffe og spille et af de mange spil med dine venner. CAFE KAISER har også et ønske om at skille sig ud på deres høje service, som bl.a. betyder, at det oftest er de samme tjenere, der er på arbejde på de samme tider, fordi det giver et venskabeligt bånd mellem stamgæster og personale. 

I caféen bliver der serveret god traditionel cafémad om dagen, herunder alt fra en skøn morgenmad/ brunch, en lækker klassisk burger, smørrebrød, velsmagende salater og sandwiches med forskelligt fyld.

Fra klokken 17:00 transformerer caféen sig til en fantastisk restaurant, hvor der hver aften serveres en lækker 3-retters menu for kr. 250,-. Du kan vælge mellem tre forretter, tre hovedretter og tre desserter.

Som noget helt særligt fredag og lørdag aften er der rig mulighed for en herlig aften i byen, da CAFE KAISER holder længere åben og danner rammen om en eksklusiv cocktailbar frem til kl. 02:00. 

Du er altid garanteret en skøn oplevelse på CAFE KAISER!

Hos CAFE KAISER bliver du kræset om på alle leder og kanter, og al maden er lavet fra bunden. Men hvadenten du kommer for at få en kop kaffe og måske et stykke kage, eller du går efter et par stykker smørrebrød eller en byg-selv burger eller måske rib-eye: CAFE KAISER er stedet, hvor du kan føle dig som hjemme, og hvor du bliver behandlet som dét, du netop er for stedet: Den vigtigste person i verden - deres gæst!

 


Følg med på Facebook

bubble