DANISH LIGHTING

Design, arkitektur og traditionelt håndværk siden 1975

Lys skaber livskvalitet. DANISH LIGHTING skaber kvalitetsbelysning. DANISH LIGHTING blev etableret for mere end 40 år siden og handler om designbelysning af højeste kvalitet - former, rum, kontraster og skygger - designet til at forbedre private hjem og kontorer, private og offentlige lokaler og bygninger. DANISH LIGHTING designer og udvikler,  markedsfører og sælger + rådgiver og uddanner virksomheder og organisationer i elegant og tidløs designbelysning, så du kan opleve den indvikling, lys har på alt fra indlæring til generelt velbefindende - og hvordan lys hjælper med at skabe en både eksklusiv og naturlig atmosfære.

Arkitektur, lys, akustik og materialer 

DANISH LIGHTINGs grundlægger Asger Bay Christiansen har igennem en lang årrække studeret sammenhængen mellem rumarkitektur, lys, akustik og materialer - og har derigennem opnået stor ekspertise og indsigt i lysets betydning. De efterfølgende 40+ år med udvikling og produktion af lamper samt planlægning og design af belysningssystemer på både teoretisk og praktisk niveau har gjort DANISH LIGHTING til en fantastisk all-round belysningsleverandør. Sammen med en dyb forståelse af alle lysforhold, opnået efter undersøgelser af det menneskelige øje og lysets virkning på vores generelle velbefindende, har DANISH LIGHTING udviklet sig til en foretrukken partner og leverandør af designbelysning for kunder over hele verden.

Klassisk og tidsløs, design og ekspertise

Hjørnestenene i DANISH LIGHTING bygger på den velrennomerede virksomhed asger bc fra 1975 og har dermed både en bemærkelsesværdig historie og en højtspecialiseret og fleksibel udviklingsafdeling, der allerede i slutningen af 1980'erne producerer mere end 7.500 forskellige lamper. 

DANISH LIGHTING sætter en stor ære i produktionen af deres lamper, som alle er fremstillet i henhold til gamle håndværkstraditioner, der er optimeret ved brug af moderne maskiner og processer. Alle lamper er håndlavede, hvilket sikrer dig stor fleksibilitet som kunde, fordi du dermed kan være sikker på, at selv dine mest specifikke behøv og ønsker kan opfyldes, herunder levering af lamper i alle tænkelige farver og specielle metaller (rå aluminium, kobber, messing mv.). Desuden fremstilles alle DANISH LIGHTING lamper i henhold til de højeste miljømæssige og etiske standarder og kvalitetskrav i Danmark. 

Mærk og oplev forskellen: Designbelysning, når det er allerBEDST 

Flere mærkevare- og møbelbutikker præsenterer et udvalg af DANISH LIGHTINGs lampedesigns i deres showrooms, og de er klar til at vise dig et stort bagkatalog over øvrige lamper og belysningsløsninger til både dit hjem og kontor, hotel og restaurant, museum eller andet. Hvis du har brug for specifikke og mere målrettede oplysninger, er du mere end velkommen til at kontakte DANISH LIGHTING direkte - ligesom du også kan bestille dine foretrukne lamper direkte fra DANISH LIGHTING via deres hjemmeside

Som specialister inden for belysningsteknologi, arbejdsmiljø, belysning og energibesparende belysningssystemer tilbyder DANISH LIGHTING dig det absolut BEDSTE inden for belysningsløsninger, og de er klar til at rådgive dig, så du får den mest optimale løsning til netop dit hjem, kontor, hotel, restaurant eller andet.


Følg med på Facebook

bubble