DEN GULE COTTAGE

DEN GULE COTTAGE er en lille, hyggelig restaurant, der drives af Rikke Kold Black og Peter Steen, som begge ligeledes driver RAADVAD KRO. 

Restauranten bygger på glæden ved gode råvarer - naturligvis

Menukortet er en skøn variation af snacks, for- og hovedretter + desserter, som alle serveres i hele køkkenets åbningstid (se nedenfor). Bemærk, at der dagligt vil være en overraskelse på tavlen, og at menuerne kan ændres på daglig basis for netop at tage højde for årstidernes skiften og dagens lokale råvarer. 

Du kan se menuen i sin fulde længde her, og du kan bestille bord på restauranten her

Skal du holde et selskab?

Hos DEN GULE COTTAGE er der rig mulighed for at afholde selskabet på op til 30 personer i restauranten. På terrassen er der plad til 40 spisende gæster - eller endnu flere, hvis du ønsker en stående reception. Der er også mulighed for at sætte et telt op på terrassen med plads til 70 spisende gæster. 

Ønsker du at invitere flere, kan større selskaber afholdes på RAADVAD KRO, hvor lokalerne kan inddrage 6-90 personer, mens et telt i haven giver mulighed for at invitere op til 250 gæster. 

Mad ud af huset 

DEN GULE COTTAGE leverer også meget gerne mad ud af huset og laver en fantastiske buffet til kr. 395,- pr. person ved min. 20 kuverter. Læs mere om serveringerne her

Åbningstiderne er

Mandag lukket

Tirsdag - søndag
kl. 12:00 - 21:30

Køkkenet har åbent tirsdag - søndag fra kl. 12:00 - 16:00 og igen fra kl. 16:30 - 21:00. 

Kun fem minutters gang fra Klampenborg station

Er du ikke i bil, ligger DEN GULE COTTAGE kun 5 minutter fra Klampenborg station. Gå mod nord fra stationen, og så finder du restauranten på hjørnet af Strandvejen og Taarbæk Strandvej. 

Rigtigt god fornøjelse! - og velbekomme!


Følg med på Facebook

bubble