Høreapparater og uforpligtende høretest i hele Nordsjælland!

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatsbutikker og høreklinikker. Vi har fokus på at hjælpe dig som høreapparatsbruger til at få det bedst mulige ud af dine høreapparater og indfri netop dine behov. Samtidig kan du altid komme til os, hvis du overvejer at få testet din hørelse og få afdækket, om du evt. har et høretab. Det er ganske uforpligtende og kræver ikke henvisning fra egen læge. Du har mulighed for gratis at prøve de nyeste høreapparater, så du selv kan opleve, hvad der giver dig størst værdi.

Ring 70 11 10 70 eller besøg www.dinhs.dk for at høre mere og book en uforpligtende tid.

At finde det rette høreapparat

Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også. Moderne digitale høreapparater er programmeret til at tage højde for netop dine behov. Og med mere end 4.000 indstillingsvariable, er det ekstra vigtigt, at apparaterne indstilles helt rigtigt i forhold til dine ører.

Vi er specialister i høreapparater fra nogle af verdens bedste producenter – danske Widex og Oticon.

I kender produkterne, deres styrker, svagheder og forskelligheder. Vores viden kombineret med din fortælling og oplevelse afgør, hvilket høreapparat som passer bedst til dig. Det rette høreapparat kræver den rette indstilling – til teknikken, servicen og til dig. Vi tror ikke på standardløsninger. Vi stiller krav til, at du indvier os i dit liv og dine behov, så vi kan indstille høreapparaterne korrekt. Vi optimerer dine nuværende såvel som nye høreapparater ift. din hverdag – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Helt tilfreds.

Derfor er det vigtigt, at du prøver høreapparaterne og stiller krav, så vi sammen kan finde det bedst matchende til dig. Både i forhold til ydelse, udseende og økonomi.

Book en uforpligtende tid:

www.dinhs.dk og 70 11 10 70.

Besøg os på Facebook: www.facebook.com/dinhs.dk


Følg med på Facebook

bubble