Dit Boligmiljø ApS her eksisteret siden 1. August 1987.

Vi forhandler alt indenfor gardin, solafskærmning, markiser samt stænger og tilbehør.

Vores gardinbusser kører overalt på Sjælland. Alle gardinbusser er udstyret med 1000 prøver af de sidste nye dessiner indenfor gardinstoffer og det sidste nye i gardinstænger og solafskærmning.

Tilbud og måltagning foregår på stedet og er uforpligtende. Deres garanti for et smukkere hjem.

Erhverv:

- Tilbud ved større gardinløsninger – fra rådgivning over tilbud til færdig løsning
Dit Boligmiljø erhvervsservice er en god partner, når din virksomhed skal gennem-føre gardinløsninger. Vi giver dig en kvalificeret og reel rådgivning og tager gerne ud til din virksomhed, hvor vi måler op og med-bringer gardinprøver og gardinstænger m.m. Du får et godt tilbud på din løsning, og al servicen er både gratis og forpligtigende. Ser du dig tilfreds med tilbuddet, sørger vi for, at din gardinløsning føres ud i livet – for den endelige opsætning.

Vejen fra rådgivning til den færdige løsning er både let og ligetil. Og du vil blive overrasket over, hvor meget din virksomhed får for pengene – kvalitetsgardiner, rådgivning og ikke mindst service. Vi tilbyder vask og rens af gardinerne efter dit køb.

Markiser giver mere tid til hygge..


Den danske sommer er utrolig dejlig – men ofte alt for kort. Markisen er derfor den perfekte løsning til dig, som ønsker at tilbringe mest mulig tid udendørs.

Ligegyldigt om du bor i lejlighed, rækkehus, patricier- eller moderne villa, har vi markisen, der passer dine behov. Markiserne er motorbetjente enten via en kontakt eller en fjernbetjening.

Med sol/vind automatik ruller markisen selv ind og ud afhængig af vind og vejr. Man kan trinløst justere hældningen på markisen fra vandret til en vinkel på 40°.

Solafskærmning


Plisségardiner


Miljøet i udestuer forbedres med plisségardiner. I højsommeren holdes solen og den bagende varme ude. På andre tider kan solen lukkes ind – og om aftenen kan gardinerne trækkes ned for at holde på varmen.

Cordless plisségardiner uden snoretræk. Enkel betjening ved at skubbe eller trække let i underlister. Vælg mellem enkelt eller dobbelt lag plissé.

Lamelgardiner


En flot lamelgardin-løsning til udestue/tilbygning. Man kan også vælge en elektrisk løsning med fjernbetjening, således at man fra ét sted i lokalet kan tilpasse lamellerne efter solens indfald.
Dit Boligmiljø giver dig gerne et tilbud på en løsning til dine vinduer.

Persienner


Persienner laves til mange typer vinduer og kan fås i aluminium eller træ.

Aluminium i overkasse, lameller og underliste med matchende snore og indfarvet tilbehør er en selvfølge hos Dit Boligmiljø. Persienner i aluminium laves med 4 bredder lameller, enten i 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm
og i over 80 farver alt efter hvilken persienne du vælger. Træpersienner er et naturprodukt der giver en speciel effekt til vinduet eller som rumdeler.

Træpersienner fås i flere farver og trækvaliteter. Farve, bredde, aluminium eller træ. Deres Boligmiljø hjælper dig med at finde den kvalitet der dækker dit behov så optimalt som muligt.

Skylight Revolutionerende nyhed til dine ovenlysvinduer. Nu kan du få alle former for gardiner til dine ovenlysvinduer, og samtidig få nøjagtig det samme type gardin til dine andre vinduer, så du får en helhed i rummet.

Dit Boligmiljø hjælper dig med at lave unikke solafskærmningsløsninger til dine vinduer.

 

bubble