DITLEV CYKLER

Velkommen hos DITLEV CYKLER - din lokale cykelforhandler/ cykelsmed

Er du er på udkig efter en fed mountainbike til de lokale skovstier, en el-pendlercykel, en let carbonracer til landevejene eller noget helt fjerde, er du landet det rette sted! DITLEV CYKLER er nemlig butikken, hvor kvalitetscykler og høj faglighed står klar til at byde dig velkommen. Det gælder selvfølgelig også, når din cykel skal have en reparation eller en kærlig omgang service. For også her står DITLEV CYKLER klar, så du altid har den optimale cykelglæde.

DITLEV CYKLER er ejet af Henrik Ditlev, der har mere end 35 års solid erfaring i cykelbranchen. Han har bl.a. været værkstedschef i Ritter Cykler gennem 10 år, da det blev grundlagt af den legendariske danske cykelrytter Ole Ritter.

DITLEV CYKLER er leveringsdygtig i alt inden for cykelbranchen - mountainbikes, racercykler, almindelige dame- og herrecykler, børnecykler, cykeludstyr, tilbehør og beklædning. Så kig ind og få en snak med din cykelsmed, så I sammen kan finde ud af, hvordan dit cykelbehov bliver bedst opfyldt. 

Kun kvalitetscykler

Kodeordet for cykelglæde er kvalitet, og derfor finder du kun førsteklassescykler hos DITLEV CYKLER. Selvom kvaliteten altid er i top, er der stadig cykler til både motionisten og elite-rytteren.

Kurser - hjælp til selvhjælp, så du selv kan blive cykelekspert  

Det er en stor fordel at have basal viden om sin cykel, og hvordan man reparerer og servicerer den. Især hvis man er en, der cykler rigtig meget. DITLEV CYKLER holder jævnligt kurser for dig, der gerne selv vil lære, hvordan du vedligeholder din cykel og selv klarer problemerne omkring den. 

På kurset gennemgås bl.a. andet justering af gear, montering af dæk, kabelskift, vedligehold af gear og indstilling af cykel. På en kursusaften gives 10% rabat på alle køb i butikken.

Adresse og kontaktdata

Du finder DITLEV CYKLER i Frederiksværk:
Telefon:  +45 5534 5502
Mail:  info@ditlevcykler.dk

Åbningstider

Mandag - fredag
kl. 09:30 til 17:30

Lørdag
10:00-14:00

Søndag lukket. 


Følg med på Facebook

bubble