Divina Pizza og Birra

Hos Divina Pizza og Birra byder vi på italiensk pizza i særklasse i Helsingør, Espergærde og hele Nordsjælland, hvor sulten efter autentisk italiensk pizza er stor. Vi kan også byde på masser af lækker vin i vores jazzcafé, hvor der bliver spillet bløde jazztoner i alle vores åbne timer. Er du til en sprød pizza med råvarer i høj kvalitet, er du altid velkommen hos os.

Når det kommer til vores pizzaer, går vi ikke på kompromis med noget som helst. Vi lever af at glæde vores gæster med velsmagende mad, der emmer af kvalitet og smager af god pizza. Vi er specialister i at lave en lækker, sprød bund, som vi pynter med fyld, der giver den gode smag. Prøv en italiensk pizza hos os, hvis du en dag er lækkersulten.

Prøv en ægte italiensk pizza bagt i stenovn

Som italiensk pizzaria går vi meget op i, at alt er så autentisk og italiensk som overhovedet muligt. Derfor anvender vi så vidt muligt italienske råvarer og specialiteter samt gode, danske produkter, som for eksempel frisk mozzarella, der er fremstillet af 100% økologisk mælk fra danske jerseykøer. 

Sætter du pris på en frisk, italiensk pizza, der er bagt i stenovn og har den velkendte sprødhed og smag, serverer vi nogle af de bedste pizzaer på egnen. Der er en lille salat med til hver pizza, og der er rigeligt med pizzaer at vælge mellem med noget for enhver smag.

Ring til os og bestil et bord i dag

Står der italiensk pizza på menuen en aften, er vi garant for at levere varen. Du er velkommen til at ringe og bestille til dig selv og hele familien, så I alle kan få en bid af Italien, som det bør smage. Vi serverer gerne med en lækker, italiensk øl, som vi har en del af på køl til dig.

Ring for bestilling på telefon 43 13 61 77, eller skriv til cafedivino@cafedivino.dk. Du sparer 10%, hvis det er som takeaway.​

 

 

 


Følg med på Facebook

bubble