Velkommen til El-dam
En sikker forbindelse!


El-dam udfører og servicerer alle former for elinstallationer for såvel private, offentlige instanser samt erhvervsvirksomheder. Vores største mål er at have tilfredse kunder, derfor leverer vi kvalitetsarbejde til rimelige priser og holder vores aftaler.

Elinstallationer af aut. el-installatør

Har du problemer med dine nuværende elinstallationer, eller ønsker du nye elinstallationer? Så har vi hos El-Dam mange års erfaring inden for elfaget. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende elinstallationer.

Blandt vores arbejdsopgaver kan vi hjælpe dig med:

Udskiftning af el-tavler
Fejlfinding af nuværende installationer
Etablering af sikre lys installationer

Vi kan opsætte og udføre reparation af alle typer elinstallationer for private, erhvervsdrivende virksomheder samt offentlige institutioner såsom skoler og plejehjem. Vores arbejde har derudover budt på opgaver for kirker og havne, hvor vi også har sørget for sikre og professionelle elinstallationer.
Autoriseret elinstallatør – med øje for kvalitet
Ønsker du vores elektrikere til se på dine elinstallationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med kyndig vejledning inden for kvalitetsrige elinstallationer, som giver dig den bedste sikring.

Vi servicerer med reparation og opsætning af nuværende og nye elinstallationer i blandt andet Jægerspris og Frederikssund samt i store dele af Nordsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din el opgave. Vores el-installatører planlægger opgaven.


Følg med på Facebook

bubblemedia