Ganløse Kro

Den tidligere kongelig privilegerede Ganløse Kro fra 1688, som ligger midt i Ganløse by er rammerne for vores hyggelige og intime lokaler.  Her byder vi velkommen til et personligt og folkeligt dansk køkken –
og hvor kroens personale til enhver tid vil servicere vores kunder optimalt.

Et besøg på Ganløse Kro vil – og skal – altid være en positiv oplevelse for vores mange gæster.
Vores dygtige køkkenhold sørger for at maden er veltilberedt og at man som gæst ikke går sulten fra bordet.

 

Restauranten

Menukortet på Ganløse Kro er centreret om det folkelige danske køkken, med hjemmelavet mad og gode portioner.  

Udover vores á la carte kort, så byder Ganløse Kro også på en række faste elementer. Hver tirsdag serverer vi Stegt Flæsk, hvor du spiser så meget du kan. Lørdage og søndage er der Stort Koldt Bord til frokost med minimum 16 retter. Hver søndag er der Gammeldags Oksesteg med alt klassisk tilbehør.

Der ud over har Ganløse Kro forskellige menuer, som skifter hver måned. Onsdage og torsdage er der Amokmenu, og fredage og lørdage er der Weekendmenu.

Se mere om vores menuer her

Underholdning og revy

Året igennem arrangerer Ganløse Kro en masse underholdning. Det er alt fra intimkoncerter, shows og temafester, som Oktoberfest og Grisefest, plus en række specielle gourmetarrangementer.

Ganløse Kro er også kendt for sin, flere gange, prisbelønnede sommerrevy, Ganløse Revyen, som hvert år trækker mennesker til kroen fra det meste af Danmark. Revyen spiller fra juni og ind i august.

Læs mere om vores underholdning her

Selskaber

På Ganløse Kro kan du i kroens flotte og intime lokaler, holde selskaber med 20 – 200 gæster, lige fra receptionen og møder, til bryllup og barnedåb. Vi har allerede lavet en række forslag til menuer til forskellige arrangementer, men der er selvfølgelig mulighed for at tilpasse menuen til netop jeres ønsker og behov. Ligesom vi har mange muligheder i opdækning, dekoration, underholdning og transport, så vi altid finder noget, som er perfekt til dit arrangement.

Læs mere om vores selskaber her

 

Åbningstider

Tirsdag - Fredag: 17 - 22
Lørdag - Søndag: 12 - 22
Mandag: Lukket
Køkkenet lukker 20.45


Følg med på Facebook

bubblemedia