Havgaarden Badehotel

 

Besøg vores dejlige badehotel  

Oplev roen og harmonien, kom ned i gear, check ind som vores feriegæst for 1,2,3,4 eller, hvor mange dage I ønsker.

Nostalgi, romantik og hjemmelig hygge er de ord, der beskriver vores badehotel bedst. Badehotellet er over 100 år gammelt, men atmosfæren fra starten af 1900-tallet er bevaret, selv om hotellet er renoveret adskillige gange.

Det mærker man, så snart man træder ind i hotellet, hvor alt emmer af autencitet - med pejsestue, tv-stue, konferencerum, restaurant og 18 værelser samt 1 suite.

Sæt krydderi på livet og book et ophold på Havgaarden Badehotel.

Vores kærlighed til god mad og vine er stor.

Badehotellet ligger kun 200 m fra Kattegat, hvor vi har egen privat trappe ned til vandet. Nyd den friske havluft og de smukkeste solnedgange.

ROMANTISK FREDAG GETAWAY

Forkælelse for to - Havgaarden Badehotel Luksuspakke:

Afslut ugen med en dejlig fredag, check in sammen med én du holder særligt af, nyd roen og den hjemmelige stemning, god mad, vine og hinandens selskab. I nyder en 2 retters førsteklasses menu.

Pris fra 1.695,- dkr. for 2 personer i dobbeltværelse incl. morgenmad.

 

KONFERENCER OG MØDER

Tæt på natur og strand, Vejby Strand, Tisvilde kun 45 min. kørsel fra København.

At komme til Havgaarden Badehotel, er både afslappende og inspirerende. Den ideelle ramme for et godt møde, og her kan du helt sikkert skabe kraft, inspiration og motivation. Venligt personale, der leverer professionel service og sørger for, at alt fungere. Smuk natur, god mad og frisk luft.

KONFERENCEPAKKER

Vores konferencepakker omfatter måltider, der primært leverer energi og velvære. Med vores naturskønne omgivelser, håber vi, at vi tiltrækker en god træning eller to.

Tag til Heatherhill, der er et åbent, bakket og fredet naturområde med store lyngbakker helt ud til Kattegat, nær Rågeleje. Hovedparten af Heatherhill er dækket af hede og lyngplanter. Terrænet med dets markante bakker og dale blev dannet under den sidste istid.

Der er masser af vandrestier, stier, der er perfekt til en rask gåtur eller joggingtur.

For dem, der ønsker at slappe af, anbefaler vi et øjeblik ved vores dejlige strand kun 50 m herfra.

 

SELSKABER

Der har gennem årene været arrangeret hundredvis af bryllupper og andre fester her på Havgaarden Badehotel. Med vores erfaring, ved vi, hvordan omgivelserne er med til at skabe en succesfuld dag/fest.

Når man planlægger en vigtig dag i livet, som et bryllup, er en af de vigtigste komponenter et godt måltid. Et måltid for os på Havgaarden Badehotel er mere end mad og drikke.

Miljø, lokale og dit personlige valg er også meget vigtigt. Med vores erfaring kan vi arrangere alt, og vi er i stand til at hjælpe jer med at finde de helt rigtige samarbejspartnere.

 


Følg med på Facebook

Besøg også

bubble