HELSINGØR TURISTTRAFIK OG REJSEBUREAU A/S

Tag ud i det blå med Nordsjællands ældste busselskab

​HELSINGØR TURISTTRAFIK er det ældste busselskab i Nordsjælland og har fra sin spæde start i 1927 kørt rundt med gæster i både ind- og udland. Gennem flere generationer er der dermed skabt en omfattende erfaring og en ekspertviden omkring udflugtsmål og ønsker fra gæster. Det er en viden, der bruges dagligt til rådgivning af kunder omkring buskørsel - om alt fra udflugter, bustransfer og kørsel for foreninger, skoler, kommuner, hoteller og firmaer. Fælles for dem alle er, at de har brug for hjælp med planlægning og at HELSINGØR TURISTTRAFIK har busser i forskellige størrelser - og for grupper med gangbesværede kan du hyre liftbusser i flere størrelser.

Altid top-professionelle chauffører

Hos HELSINGØR TURISTTRAFIK kan du leje en bus med chauffør. Om det er leje af minibus, en større turistbus eller en liftbus, så er der altid en professionel chauffør med, som har stor erfaring med at køre rundt på de danske veje. Uanset om du selv vælger at arrangere turen, eller HELSINGØR TURISTTRAFIK skal hjælpe, møder samtlige chauffører velforberedt op og har sat sig nøje ind i, hvor du skal hen. 

Fleksibel busservice 

​Service og fleksibilitet har alle dage været nøgleord i HELSINGØR TURISTTRAFIK - fra bestilling til veloverstået tur! Du kan være sikker på et smil i telefonen, en glad og altid uniformeret chauffør + busser i høj kvalitet: HELSINGØR TURISTTRAFIK har altid det bedste - og meget mere - at byde på! Og fra sin base i Helsingør, hjælper virksomheden kunder over hele landet. ​ 

Alle typer opgaver inden for udflugter og kørsel

HELSINGØR TURISTTRAFIK er specialister i transport og har mange faste opgaver som f.eks.:

  • Firmaudflugter
  • Transfer
  • VIP-kørsel
  • Handicapkørsel
  • Skole-/institutionskørsel
  • Sports- og foreningsture
  • Kørsel til og fra behandling
  • Turistkørsel og meget, meget mere.

Her er det vigtigt også at bemærke, at også hvis du selv ønsker at planlægge udflugten, hjælper HELSINGØR TURISTTRAFIK meget gerne med bustransporten. Ønsker du idéer til udflugter, er HELSINGØR TURISTTRAFIK også mere end leveringsdygtig. Og endelig, hvis du ønsker, at HELSINGØR TURISTTRAFIK står for både tur med guide, klarer spisesteder, overnatning, entré mv, så er de også mere end klar til at håndtere 'hele pakke'. For ingen tur er hverken for lille eller for stor. 

For spørgsmål til kørsel, priser mv: Kontakt på telefon +45 4922 3333 - og få et uforpligtende tilbud på din næste tur. 

HELSINGØR TURISTTRAFIKs busser kører alle ugens dage hele året rundt. Kontorets åbningstider

Mandag - fredag
kl. 08:00 - 16:00

Lørdage, søndage og helligdage lukket  


Følg med på Facebook

bubble