Velkommen til Højstrupgård, hele Nordsjælland kursus og konferencecenter.

På Højstrupgård får I ro og rum til nye tanker for jeres virksomhed. Leder I efter et kursuscenter i Nordsjælland, er her skøn natur i kort afstand til København og mulighed for at sammensætte det kursusophold eller konferencedøgn, der passer jer.

Vi er stolte af vores nordiske gourmetkøkken med årstidens råvarer i fokus, moderne værelser med havblik, og faciliteter til afslapning inde og fysiske aktiviteter ude.

Vi har velindrettede mødelokaler og større sale med de tekniske faciliteter, I måtte have brug for. Vi har udstyr til simultantolkning samt video, wi-fi og alle lokaler er naturligvis udstyret med flipover, whiteboard og projektor.

På Højstrupgård får du og dine kolleger rammerne til kursusophold, konferencedøgn, forelæsninger, foredrag, generalforsamlinger eller seminarer, alt efter, hvad jeres behov er.

Kontakt os gerne for at sammensætte en konferencepakke, der passer til jer.

For at læse om dagmøder og kortere ophold, klik her

 

Fest eller Bryllup på Højstrupgård.

En god fest er en, man både glæder sig til, og en man husker længe efter. Fester er de store og farverige øjeblikke i livet, og på vores konferencecenter Højstrupgård har vi helt unikke rammer til din fest.

Vi kræser for gæsterne og skaber et helt særligt rum til at fejre, hylde eller markere den særlige dag. Her kan du afholde dine store familiebegivenheder og mærkedage, jubilæer, firmafester og fødselsdage.

Du bestemmer selv, om det skal være lige til natmaden – eller om I vil feste til den lyse morgen, hvor vi serverer vores nordiske køkkens delikate morgenmad for dine gæster.

Her kan du læse meget mere om vores unikke køkken. En festmenu vil kunne planlægges sammen med køkkenchefen, hvis du ønsker det.

Ude som inde er der mulighed for at få en festlig og begivenhedsrig dag, og har du for eksempel særlige ønsker til aktiviteter til firmafesten, er vi åbne for forslag og klar med gode idéer, der kan inddrage naturen omkring Højstrupgård.

Leder du efter bryllupslokaler, og vil du holde bryllup i Nordsjælland, her på Højstrupgård, kan du læse mere lige her.

 

Privatfest eller firmafest på Højstrupgård

En fest på Højstrupgård inkluderer som udgangspunkt velkomstdrink, 3-retters festmenu efter eget eller køkkenchefens valg, kaffe, natmad, og brunchbuffet dagen efter samt overnatning i lyse delte dobbeltværelser med bad og toilet.

Pris pr. person ved minimum 50 personer kr. 1.245,00 excl. drikkevarer og blomster

 

Køkkenet

Rodfæstet i den smukke natur, der omkranser Højstrupgaard, årstidernes vekselvirkninger og de nordiske madtraditioner, er køkkenet på Højstrupgaard unikt, nærværende og inspirerende.

Vi sætter en ære i at lave mad, der er lavet fra bunden af gode råvarer og med fornemmelse for tekstur og smag, æstetik og duft. For måltidet er en del af Højstrupgaardoplevelsen, og derfor er maden både nærende og sund med plads til den søde afrunding.

Årstidernes vekslen

Køkkenet på vores kursus- og konferencecenter følger årstiderne, og sætter hver måned fokus på en særlig råvare, der definerer måltidet og oplevelsen. Netop derfor vil hvert enkelt besøg på Højstrupgaard også byde på en unik smagsoplevelse.

På Højstrupgård arbejder kokkene med kompositioner af smag, teksturer og æstetik i alle dagens måltider. Hvert eneste måltid er sammensat med fokus på den fulde smagsoplevelse og derfor er et måltid på Højstrupgård en rejse gennem salt og sødt, sprødt og blødt.

Når du er på kursusophold eller konferencedøgn her på Højstrupgård, sørger vi naturligvis også for velsmagende snacks og mellemmåltider dagen igennem. Hver enkelt lille godbid afspejler køkkenets blik for velsmag og æstetik, og gør pausen til en endnu større fornøjelse.

Få køkkenchefens opskrifter på årstidens lækreste råvarer her

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Højstrupgård.

 

 


Følg med på Facebook

Besøg også

bubble