Hygge, Afslapning og en fantastisk udsigt

Beliggenhed

Hundested Kro & Hotel ligger på havnen i byen Hundested. Hvis du træder ud af døren kan du går en hyggelig tur langs Kulturkajen.

Centralt ved lystbådehavnen finder du hyggelige restauranter, gallerier, arbejdende værksteder, fiskebutikker og et lokalt bryghus.

Hotellet ligger kun få minutters gang fra Hundested station, der har togforbindelse til København via Hillerød.

Endvidere tager det kun ca. 45 min. i bil fra København til Hundested.

Kroophold

Hundested kro & hotel kan tilbyde en række yderst populære kroophold. Vi gør os umage for at servicere vores gæster på en venlig professionel og behagelig måde. Vores mål er at vores gæster skal føle sig velkomne og rigtig godt tilpas.

Hotel

Vores hotel er næsten 200 år gammelt, hvor vores hovedbygning består af 34 unikke værelser, heraf 2 suiter med panorama udsigt over havnen. 8 værelser med altan og flere med udsigt.

I vores tilbygning har vi 12 hotelværelser velegnede til kursusophold samt stort fællesareal og gårdhave.  Alle værelser har eget bad og toilet, radio og TV, samt gratis trådløst internet.

Ydermere forefindes dart og billard i begge bygninger til fri afbenyttelse for hotellets gæster. 

Der må ryges på hotellets værtshus og kælder.

På alle etager findes kaffe stationer, hvis I ønsker at nyde en varm kop, mens I slapper af i en af vores fælles dagligstuer. Ønskes andet, findes automat med øl, vand og diverse ved elevatoren på 1. sal, ellers er I mere end velkomne til at henvende Jer i baren ved restauranten.

Hvis I ønsker at spise i vores hyggelige restaurant, er I velkommen til at bestille bord

For mere info her


Følg med på Facebook

bubblemedia