Interieur & Design


Interieur & design - et møbelhus, med moderne, klassiske og eksklusive møbler, gardiner, tæpper, lamper, indretning og havemøbler på to inspirerende etager i Nordsjælland

Efter 25 år med møbelforretningen IC Interieur, på Kongevejen i Virum - Nordsjælland, så René Breck muligheden i at åbne dette spændende interiør, møbel og indretningshus for hele sjælland hvor han ønskede at vise de muligheder der er i at forene skandinavisk, moderne italiensk og etnisk møbelstil.

Det er ikke nogen helt almindelig møbelbutik du træder ind i, da forretningen både fungerer som showroom for møbler og interiør – men hvor du også har muligheden for selv at komme med ideer til specialopgaver omkring boligindretning.

Vi vil løbende have kampagner med eks. Havemøbler på tilbud, udsalg på sofaér, lænestole, spiseborde, lamper etc. Det er muligt at tilmelde dig til vores gratis nyhedsbrev her på hjemmesiden, og blive informeret om vores kommende møbeltilbud, nye møbler, indretning, gaveideer etc.

Moderne, klassiske og eksklusive møbler, lamper, indretning, interiør, havemøbler,parasoller, belysning, gardiner, tæpper etc. På to inspirerende etager hos Interieur & Design i Nordsjælland.

Ønsker du et smukt indrettet hjem eller virksomhed, kan du godt få brug for en hjælpende hånd, og hos Interieur & Design ApS har jeg samlet et team af kvalitetsbevidste håndværkere og indretningsspecialister fra hele sjælland, som kan bistå med totalindretning af din bolig eller virksomhed, syning af gardiner, renovering af gamle bevaringsværdige møbler eller ombetrækning af din gamle sofa med nye og spændende tekstiler.

Besøg de hyggelige omgivelser her i Birkerød i Nordsjælland, hvor jeg har samlet spændende moderne, klassiske og eksklusive møbler, moderne lamper, brugskunst, havemøbler, tæpper, lækre tekstiler fra Missoni Home og Designers Guild etc. og accessories/interiør/gaveideer fra de bedste producenter i hele verden.

På gensyn i møbelforretningen i Birkerød.

Renè Breck 
 


Følg med på Facebook

bubble