IT Service Erhverv

Vi kan hjælpe dig

IT Service Erhverv’s medarbejdere har leveret IT services til erhvervslivet siden 1994. Vores konsulenter har en dyb og lang erfaring med drift og vedligeholdelse af lang række forskellige server- og desktop applikationer. Vi ved, hvordan de driftes bedst muligt, så de imødekommer jeres krav.

IT service der fungerer

IT Service Erhverv sørger for at:

  • Jeres programmer er tilgængelige
  • Der er forsvarlig backup
  • Jeres programmer er sikret mod udefrakommende trusler
  • De rette personer har adgang
  • Svartider er som forventet
  • Programmerne er opdateret
  • I har nogen at ringe til, når I har problemer
  • Og en masse mere…

 

Fleksible IT Serviceaftaler

IT Service Erhverv tilbyder fleksible serviceaftaler, hvor vi sammen med jer beslutter, hvordan vi bedst afvikler jeres programmer. Vi kan hjælpe og servicere jeres løsning, ligegyldig om I vælger egne servere, IT Service Erhverv Hosting eller et hos en anden udbyder.
Vi blander os ikke I, hvilke programmer I bruger, hvordan I bruger dem eller, hvorfra I ønsker at køre dem. Vi kan komme med råd og vejledning, men I vælger selv, og vi kan hjælpe jer, ligegyldig, hvilken model I vælger

IT Service Erhverv servicerer mindre og mellemstore virksomheder med drift og vedligeholdelse af deres IT-systemer, både på software, hardware og netværk.  

Dette har vi gjort i mange år med succes, pga vores ekspertise, øjenhøjde med vores kunder, og med devisen ”en aftale er en aftale”


Vi tilbyder rådgivning, implementering, undervisning, drift og support af din it-infrastruktur.
Når vi definerer vores kunder, gør vi det ikke ud fra branche eller størrelse. Vi har således kunder på kryds og tværs af brancher, hvilket stiller krav om høj fleksibilitet, hurtighed og professionalitet.
Bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Læs mere om vores løsninger, produkter og services inden for f.eks. Outsourcing, Remote Backup, Hosted Exchange, Webhosting.

 

IT support - Supportaftale

Tilgængeligheden og driften af virksomhedens it-ressourcer er blevet stadig mere vigtig. Det er nødvendigt at kunne trække på den rigtige kompetence i kritiske situationer, såsom systemnedbrud eller systemfejl.

En løsning på denne situation kan være et samarbejde med ressourcer, som står til rådighed, når der er behov for det. Vores Systemkonsulenter har mange års erfaring med support- og vagtordninger til såvel større som mindre virksomheder og institutioner.

Læs mere her om vores IT support aftaler  KLIK HER

IT Outsourc - IT Service Erhverv kan være jeres eksterne IT afdeling

Tegn en IT serviceaftale med IT Service Erhverv og brug os som din eksterne IT afdeling. På den måde kan I koncentrere jer om det, I er bedst til. IT Service Erhverv er jeres garanti for en stabil IT installation. Vi sikrer at jeres IT efterlever gældende IT sikkerhedsstandarder og kan give jer løbende rådgivning om nye muligheder med IT og kommer med forslag til forbedringer.
Så kan I sove roligt
Med IT Service Erhverv som jeres eksterne IT afdeling, kan i være sikre på, at der er styr på jeres servere, netværk, backup og antivirus. I har ligeledes altid nogen af ringe til, når I brug for hjælp til jeres IT.

Tag os med på råd

Vi kan sørge for, at I løbende er orienteret om nye produkter og teknologier, som I med fordel kan benytte i jeres virksomhed. Tag os med på råd, hver gang I overvejer at indføre nye teknologier eller nye systemer – også selvom det ikke er IT Service Erhverv, der skal levere ordren.

Fast IT konsulent

I får tildelt en fast IT konsulent, der bliver hovedansvarlig for al IT arbejde i jeres virksomhed. Det sikrer bedst muligt nærvær og kendskab til jeres forretning. Samtidig sikrer vi at vores support medarbejdere er bekendt med jeres installation, og kan tage over, hvis jeres primære konsulent er forhindret.

 

Tilpassede IT serviceaftaler

En IT serviceaftale med IT Service Erhverv vil være tilpasset jeres ønsker, behov og fremtidsplaner. Lad os tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå en stabil IT platform

Vi står klar til at hjælpe. Klik på følgende link til QUICK SUPPORT

KLIK HER

bubble