LILLE MY - STRIK & SY

Velkommen til LILLE MY - STRIK & SY; forretningen på hovedgaden i Birkerød, hvor du altid kan være sikker på god service og individuel betjening

Når du træder ind i LILLE MY - STRIK & SY, kan du være sikker på, at hver en kvalitet og hver en farve er nøje udvalgt. Anne Munch Andersen, der står bag forretningen, ønsker nemlig, at samtlige produkter skal være en nydelse at have i hænderne - for både mens du strikker, hækler eller syr, og når du har det færdige arbejde klar, skal det være en fryd for kroppen og øjet. Også vask efter vask. 

Hos LILLE MY - STRIK & SY opsnuser Anne Munch og hendes fantastiske personale alt det nye og spændende. Og i  klassiske garner har butikken alt, hvad hjertet begærer af lækre kvaliteter. Du er dog også mere end velkommen til at gå i de skønne kasser, der bugner af garn uden for butikken. Her vil du ofte kunne finde nogle rigtigt gode tilbud, som du så kan rådføre dig om inde i butikken. 

At strikke og sy er 'det nye sort'

I Danmark syr og strikker vi som altid før. Unge som gamle. I den gode sags tjeneste. til katastroferamte og hjemløse. For selv at holde varmen i en lun cardigan på sommeraftenerne og i en skøn sweater på den lidt råkolde vintermorgen. 

I praksis betyder det, at rigtigt mange hjem har genfundet en kreativ åre og både lyst og vilje til at komme i gang med strikke- og sytøjet, perlearbejder og patchwork + meget, meget mere. Dermed rammer LILLE MY - STRIK & SY lige lukt ind i hjertekulen hos en stadigt større kundekreds - nye som gamle - som alle på nærmest betragter og betegner strikke- og sytøj som 'det nye sort'. Eller som de siger i det store udland: Knitting is my yoga!

Idegrundlaget bygger på højeste kvalitet - helt på samme måde som produkterne

Idegrundlaget hos LILLE MY - STRIK & SY rammer lige mindst lige så meget plet som butikkens produkter. Det handler om at sælge kvalitetsoplevelser til alle type kvinder - hvadenten det er garn til trendy strik eller til mere klassiske opskrifter. Butikken bruger al sin viden og ekspertise på området på at tilbyde netop DIG den BEDSTE kvalitet i design og materialer til en rimelig pris.

Strikkecafé, hvor alle er velkomne - nybegyndere som øvede. Tilmelding er nødvendig

Vær desuden opmærksom på, at LILLE MY - STRIK & SY afholder strikkecafé hver tirsdag og onsdag i ulige uger fra kl. 18:30. Normalt slutter det omkring kl. 21 eller 21:30, og alle er mere end velkomne! Så uanset om du er nybegynder eller øvet: Kig ind hos LILLE MY - STRIK & SY til et par hyggelige timer. 

Du kan medbringe dit eget strikketøj - ligesom du også er mere end velkommen til at købe noget i butikken, der giver 10% rabat på aftenerne med strikkecafé. 

Det koster kun kr. 35,- deltage, men tilmelding er nødvendig aht pladsen. Tilmelding sker ved en opringning på: 5123 1768 eller ved et besøg direkte i butikken.

En skøn oase, der kun venter på at byde dig velkommen

Gør dig selv en tjeneste og kig ind i LILLE MY - STRIK & SY på Hovedgaden i Birkerød. Det er en skøn oase, hvor du er garanteret et frisk pust af kreativitet og en skøn snak med det fantastiske personale, som glæder sig til at byde dig velkommen! 

Check evt. forinden butikkens Facebook-side, som ofte opdateres med nyheder og spændende nye produkter. 

Åbningstiderne er

Mandag lukket

Tirsdag - fredag
Kl. 10:00 - 17:30

Lørdag
Kl. 10:00 - 14:00

Søndag lukket.


Følg med på Facebook

bubble