Louis Nielsen Frederikssund

Super 2for1 briller fra 795,-

2for1 - Den billigste brille er altid gratis

Vores super 2for1 er som ingen andre. Helt uden forbehold og skjulte ekstra omkostninger. 2for1 er til dig, der har brug for mere end et par briller. Til hverdag og weekend, til fritid og arbejdsliv, til skærmen og bilen, eller bare en ekstra brille, når du ikke ved, hvor du har lagt dine briller. Du kan frit vælge stel, glas og tillæg i begge par, men betaler kun for det dyreste. Helt enkelt og gennemskueligt.

Hos Louis Nielsen er enkeltstyrke glas altid inkluderet i prisen.

 

2for1 designer briller

Præcis som andre accssories kan et par briller virkelig sætte prikken over i'et og fuldende din stil. De fleste af os har flere sko, tasker og andre accessories som passer til forskellige lejligheder og stilarter. For os er det en selvfølge at det samme gør sig gældende for briller. Derfor tilbyder vi to par designerbriller til 1 pars pris. Vælg frit blandt alle designerbriller som starter fra prisgruppe 1495,-

Vores udbud af designerbriller omfatter de seneste nyheder fra nogle af de største modehuse som eksempelvis Tiger of Sweden, Cheap Monday, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, Bruuns Bazaar, Karen Millen, Lyle & Scott, Tommy Hilfiger og mange flere. Uanset om du er ude efter et mere sofistikeret look, eller bare vil have det nyeste så finder du med garanti en brille som du vil synes om. Vi opdaterer vores sortiment regelmæssigt og får nyheder ind flere gange om året.

 

Vilkår og betingelser.

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synstest er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers

Synstest med sundhedstjek.

Regelmæssige synstests er nødvendige for et klart og behageligt syn. Men en synstest kan også være med til at give et godt billede af din krops sundhed, fordi sygdomme som blandt andet sukkersyge kan spores i øjnene.

Alder og synet.

Dit syn ændrer sig gennem hele livet. Her kan du se, hvordan du skal forholde dig til dit og dine børns syn

 

Værd at vide om KompletSyn.

Louis Nielsens nye komplette synstest omfatter, udover kontrol af synet, et sundhedstjek som bl.a. består af en digitalt fotografering af nethinden med den seneste teknologi

Læs mer om kompletSyn her: MERE INFO

 

KompletSyn indeholder:

 • Indledende undersøgelse
 • Digitalt farvebillede af øjets nethinde
 • Måling af tryk i øjnene
 • Synstest – måling af brille eller kontaktlinse styrke
 • Afklaring omkring styrke til brilleglas eller kontaktlinser
 • Digital opmåling af brilleglas ved køb af briller - Sikrer at briller og glas tilpasses netop dine behov
 • Registrering og opdatering af journal

KompletSyn er med til at redde synet

KompletSyn tjekket har i op til flere tilfælde været med til at afsløre tidlige stadier af grøn stær og øjenforkalkning, hvor en tidlig behandling er afgørende for at mindske skader på synet.

Designerbriller

Vi tilbyder mange forskellige designbriller.

 • Boss
 • SuperDry
 • Bruuns Bazaar
 • Tiger of Sweden
 • Quick Silver
 • Tommy Hilfiger
 • Karl Lagerfeld
 • Gant
 • Henri Llord
 • og mange flere

Kontaktlinser - i fultids - eller deltids abonnement.

Det er meget vigtigt, at du finder de kontaktlinser, der passer til dig og dine øjne, så du opnår maksimal komfort i din hverdag. Hos Louis Nielsen er vores fornemmeste opgave, at rådgive dig om, hvilke kontaktlinser du skal vælge, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning til dig.

 

Hos Louis Nielsen er vores fornemste opgave at hjælpe dig til at få en hverdag hvor du ser alt klart og tydelig, med maksimal komfort og masser af selvtillid. Vi tilbyder kontaktlinser i høj kvalitet, og vi tilstræber konstant, at det skal være så nemt og billigt som muligt at bruge kontaktlinser, derfor har vi lavet en guide til dig.

Fuldtidsabonnement.

Et fuldtidslinseabonnement hos Louis Nielsen er en totalløsning, som omfatter alt det du har brug for som linsebruger. Med et fuldtidsabonnement får du leveret kontaktlinser til hver dag hele året rundt. Vælger du et fuldtidsabonnement får du et par briller med enkeltstyrkeglas med gratis en gang om året til en værdi af 795 kr.

Linsesortiment.

Ligesom briller kan du få kontaktlinser med forskellige egenskaber, så du får det optimale syn og maksimale komfort. Kontaktlinser kan både fås som månedslinser, endagslinser eller flerstyrke linser mm. Vi vil meget gerne rådgive dig om kontaktlinser, så du får den bedst mulige løsning til dit syn.

 • Acuvue Moist linser
 • Dailies AquaComfort linser
 • Og mange flere.

 

Smarte solbriller med styrke til kvinder.

Hos Louis Nielsen kan du få dame solbriller med styrke fra 795 kr. inkl. enkelstyrkeglas. Vores sortiment indeholder en række forskellige stilarter – alt fra de moderne runde solbriller til retro eller vintage solbriller. Du er sikker på at kunne finde et par solbriller med styrke, der passer til din personlige stil i vores sortiment.

 

Moderne solbriller med styrke til mænd.

Solbrillemoden for mænd er klassisk med moderne undertoner. Moderne faconer og materialer gør hver enkelte brille helt unik. Så hvilket look ønsker du? Gå på opdagelse blandt vores mange herre solbriller med styrke og vælg en solbrille, der matcher din personlighed.

 

Vi glæder os til at give dig en professionel service.


Følg med på Facebook

bubble