Louis Nielsen Farum

Du kan altid bruge en ekstra brille.
Med 2for1 kan du også få en ekstra brille med i handlen.

Super 2for1 briller fra 795,-

2for1 - Den billigste brille er altid gratis

Vores super 2for1 er som ingen andre. Helt uden forbehold og skjulte ekstra omkostninger. 2for1 er til dig, der har brug for mere end et par briller. Til hverdag og weekend, til fritid og arbejdsliv, til skærmen og bilen, eller bare en ekstra brille, når du ikke ved, hvor du har lagt dine briller. Du kan frit vælge stel, glas og tillæg i begge par, men betaler kun for det dyreste. Helt enkelt og gennemskueligt.

Hos Louis Nielsen er enkeltstyrke glas altid inkluderet i prisen.

 

2for1 designer briller

Præcis som andre accssories kan et par briller virkelig sætte prikken over i'et og fuldende din stil. De fleste af os har flere sko, tasker og andre accessories som passer til forskellige lejligheder og stilarter. For os er det en selvfølge at det samme gør sig gældende for briller. Derfor tilbyder vi to par designerbriller til 1 pars pris. Vælg frit blandt alle designerbriller som starter fra prisgruppe 1495,-

Vores udbud af designerbriller omfatter de seneste nyheder fra nogle af de største modehuse som eksempelvis Tiger of Sweden, Cheap Monday, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, Bruuns Bazaar, Karen Millen, Lyle & Scott, Tommy Hilfiger og mange flere. Uanset om du er ude efter et mere sofistikeret look, eller bare vil have det nyeste så finder du med garanti en brille som du vil synes om. Vi opdaterer vores sortiment regelmæssigt og får nyheder ind flere gange om året.

 

Vilkår og betingelser.

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synstest er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers

Synstest med sundhedstjek.

Optikere anbefaler, at alle får deres øjne kontrolleret regelmæssigt for at sikre, at øjnene er sunde og synet optimalt. Også selv om de ikke i øjeblikket bærer briller eller kontaktlinser. Synstesten undersøger ikke kun kvaliteten af kundens syn, men kan også finde tegn på andre tilstande, såsom diabetes, som kan påvirke den almene sundhed.

KompletSyn indeholder:

 • Måling af brille/kontaktlinse styrke
 • Trykmåling af øjnene
 • Digitalt farvebillede af nethinden
 • Test for bygningsfejl
 • Registrering og opdatering af journal

Hos Louis Nielsen kigger vi ikke kun på øjnenes sundhedstilstand. Du får også rådgivning om stil og valg af briller. Vi har masser af dejlige stel at vælge imellem.

Designerbriller.

Vi tilbyder mange forskellige designbriller.. eksempel

 • Boss
 • Max & Co
 • Bruuns Bazaar
 • Tiger of Sweden
 • Karen Miller
 • Tommy Hilfiger
 • Karl Lagerfeld
 • og mange flere

Kontaktlinser.

Det er meget vigtigt, at du finder de kontaktlinser, der passer til dig og dine øjne, så du opnår maksimal komfort i din hverdag. Hos Louis Nielsen er vi specialiserede i at rådgive dig om hvilke kontaktlinser du skal vælge, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning til dig

Hos Louis Nielsen har vi de mest fleksible løsninger til kontaktlinser.

Kontaktlinser er en meget fleksibel løsning, som du kan tilrettelægge efter dine behov. Nogen bruger kontaktlinser hver dag, nogen flekser mellem kontaktlinser og briller og nogen bruger kun kontaktlinser når de skal til særlige arrangementer, dyrke sport eller andet. Derfor kan du i Louis Nielsen få kontaktlinser i løssalg, som deltidsabonnement eller fultidsabonnement. Vi har garanteret en løsning der passer til dig. 


Følg med på Facebook

Besøg også

bubble