60 plus rabat

25% rabat til alle over 60 inkluderer stel, glas og tilvalgsmuligheder.

Spar på hele dit brillekøb

Jo, andre giver også rabat på enten stellene eller glassene. Men det er sandelig de færreste, der tilbyder dig at spare på hele brillen. Husk i øvrigt at glassene som regel er langt det dyreste, når du køber briller. Især når du bruger flerstyrkeglas. Og der er altså 25% rabat på det hele.

Et brillekøb starter ofte med en synstest. Book nemt og bekvemt på vores hjemmeside.

Rabatten omfatter.

 • Rabatten gælder på hele brillens pris. hvis du er over 60 år
 • Du vælger præcis den løsning, du ønsker - og sparer
 • Altid mere end 1000 stel at vælge imellem

 

Du kan altid bruge en ekstra brille.

Med 2for1 kan du også få en ekstra brille med i handlen eller vælg solbrille som andet par.

Med 2for1 kan du frit vælge mellem briller og solbriller med styrke fra kun 795 kr. Du kan derfor skifte mellem briller og solbriller, når vejret skifter. Vores 2for1 er som ingen andre. Helt uden forbehold og skjulte ekstra omkostninger. Stel, glas og tillæg efter eget valg er inkluderet i begge par. Du betaler kun for det dyreste par, det billigste er altid gratis. Helt enkelt og gennemskueligt.

2for1 designerbriller fra 1495,-

Præcis som andre accssories kan et par briller virkelig sætte prikken over i'et og fuldende din stil. De fleste af os har flere sko, tasker og andre accessories som passer til forskellige lejligheder og stilarter. For os er det en selvfølge at det samme gør sig gældende for briller. Derfor tilbyder vi to par designerbriller til 1 pars pris. Vælg frit blandt alle designerbriller som starter fra prisgruppe 1495,-

Vores udbud af designerbriller omfatter de seneste nyheder fra nogle af de største modehuse som eksempelvis Tiger of Sweden, Cheap Monday, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, Bruuns Bazaar, Karen Millen, Lyle & Scott, Tommy Hilfiger og mange flere. Uanset om du er ude efter et mere sofistikeret look, eller bare vil have det nyeste så finder du med garanti en brille som du vil synes om. Vi opdaterer vores sortiment regelmæssigt og får nyheder ind flere gange om året.

2for1 omfatter

 • Køb 2 for 1 briller
 • Et ekstra par til sport
 • Et ekstra par til bilen
 • Et ekstra par som solbriller
 • Et ekstra par som reservebrille

 

Danmarks billigste 1-dagslinser – Inklusiv briller

Nu med briller til de linsefrie dage – uden ekstra betaling!

Få et fuldtidsabonnement på Danmarks billigste 1-dagslinser til kun 138 kr. om måneden, så kan du kvit og frit vælge et par brille med enkeltstyrkeglas fra vores store brillekollektion i prisgruppe 795 kr. – hvert år. (gælder både Totalabonnement og Økonomiabonnement). Ønsker du et par briller fra en dyrere prisgruppe, får du 795 kr. i rabat. Ønsker du andre glas eller tillæg til brillen, får du 50% i rabat på disse.

Danmarks billigste 1-dagslinser! Kun 138 pr. mdr. Leveret lige til døren

Som altid hos Louis Nielsen får du god pris, god kvalitet og god rådgivning. Det gælder også for landets billigste 1-dagslinser – easyvision daily virision. For kun 138 kr. om måneden får du en samlet pakke med linser til hver dag, levering til døren og kontrol efter behov. Det tilbud er der ingen, der kan slå! Kom ind og hør mere.

Alt dette er inkluderet

 • 1-dagslinser 138 kr. pr. måned
 • Vælg et par briller hvert år ved fuldtidsabonnement
 • Kontrol af kontaktlinser efter behov
 • Fri ombytning af linser ved ændret styrke
 • Fri overgang til andre linsetyper
 • Forsendelse direkte til din adresse
 • Fri opstart

 

Gratis børnebriller - fordi dit barns syn er vigtigt.

Alle børnebriller til 395 kr. er gratis

Smarte, robuste og ganske gratis! Vi vil gerne gi’ dig en hjælpende hånd til at passe på dit barns syn. Derfor kan du nu få alle vores børnebriller til 395 kr. kvit og frit. Der er tale om flotte kvalitetsstel, der er bygget til at holde til lidt af hvert. Perfekt til børn. Og der er både tale om stel samt enkeltstyrkeglas, altså en komplet brille. Som alternativ kan du vælge et stel til en højere pris og få 395 kr. i rabat.For blot 150 kr. ekstra kan du desuden få sat vores SuperTough glas i dit barns stel. Disse glas er lavet af Trivex, et materiale, der er så hårdt, at vi lover dig, det aldrig går i stykker, knækker eller flækker. Perfekt for aktive unger.

Kom ind med din øjesten

Og gå på opdagelse blandt de mange børnestel. Vi glæder os til at se jer!Børn under 10 år, som skal have briller for første gang, skal undersøges af en læge, før optikeren må lave og udlevere briller til barnet. Det fremgår af bekendtgørelsen om optikervirksomhed, hvor det hedder: "§ 4. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år, må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse."

 

Vilkår og betingelser

Gælder børn i alderen til og med 11. år. Kræver dokumenteret behov for briller. Inkluderer standard 1.5 enkeltstyrkeglas. Ét gratis eller nedsat par briller pr. barn pr. år. Kan ikke kombineres med KompletPris, 2for1 eller tilbud. 


Følg med på Facebook

bubble