Mr. Lihn i Holte er flyttet til større og lysere lokaler i Holte Midtpunkt

Den 1. februar 2017 kunne Mr. Lihn fejre 20 års jubilæum i Holte Midtpunkt, og i den forbindelse flyttede Mr. Lihn i Holte ind i de nye større og lysere lokaler.

Mr. Lihn har fagudlært skomager, og dermed sikrer vi, så vidt muligt, at vores kunder får professionel, bedste service og den bedste løsning. Vi lytter altid til vores kunders ønsker

Områdets eneste uddannede service-skomager

Hos Mr. Lihn har vi et bredt udvalg af varer, altid i høj kvalitet.

Vi er eksperter, når det kommer til reparation af sko og har desuden stor viden indenfor Zippo Lightere, bælter, gravering og kopiering af nøgler. Med et af Danmarks største udvalg inden for bl.a. Zippo Lightere, skoplejeprodukter, tasker, punge og stokke, sikrer vi dig gode priser og stort set altid en levering i løbet af 1-3 hverdage.

Hos Mr. Lihn er vi eksperter på alle de produkter vi sælger, hvilket giver os mulighed for, altid at udøve den bedste service på dine ordrer.

Hos Mr. Lihn

Er vi specialister i sko reparation og kan hjælpe med alt inden for dette område. Derudover udfører vi alt arbejde inden for nøgleservice.

Webshoppen

For Mr. Lihn betyder godt kvalitet alt. Her sælges mange forskellige produkter, såsom tasker, Zippo Lightere og skoplejeprodukter – alt sammen noget Mr. Lihn er eksperter indenfor og altid er klar til at hjælpe og vejlede dig i.
 
På vores webside kan du se alle vores produkter og selvfølgelig bestille dem hjem. Stort set alle produkter vil efter bestilling være hos dig i løbet af 1-3 hverdage. Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb for mere end 500 kr. og naturligvis 14 dages returret.
 

WEBSHOP KLIK HER

 
Historie
 
November 2015 overtog Brian Lihn yderligere 2 butikker Mr. Lihn Rødovre Centrum og Mr. Lihn Amagercentret, samt denne webshop. 
 
Det hele startede i 1973, da Knud Lihn købte skomagerforretningen i Rødovre Centrum. Gennem årene har denne åbning udviklet sig til en kæde, med i dag 6 forskellige afdelinger fordelt i København. Senest i 2010 overtog Knud Lihns søn, Brian Lihn, forretningen i Holte. Men andre ord en traditionsrig kæde med rødder i familien Lihn.
 
 • Skoblokker
 • Støvleknægte
 • Skolæster
 • Skopleje
 • Skoreparation
 • Indlægssåler
 • Nøgler, Låse og tilbehør
 • Snørrebånd
 • Skafteholdere
 • Skohorn
 • Zippolightere

Ønsker du mere information om et produkt eller andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Medlem af Danmarks Skomagerlaug og Kbhs Skomagerlaug.

Her kan man også følge os på vores hjemmeside

Man-Fredag 09:00 - 18:00

Lørdag 09:00 - 15.00

Tlf. 22 88 09 09 

ÅBNINGSTIDER

Man-Torsdag 09.30-18.00
Fredag 09.30-19.00
Lørdag 09.30-15.00

Søndag lukket


Følg med på Facebook

bubble