Murermester Claus Vilstrup

Nordsjællands bedste murer

over 25 års erfaring

Vi er et murerfirma i konstant udvikling. Alt arbejde udføres fra totalentrepriser, badeværelser, facader, tilbygninger osv. Vores murer kører i hele Nordsjælland for private såvel som virksomheder.

Claus Vilstrup er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget.

Drømmer du om et nyt badeværelse eller køkken, har du en facade, du vil have renoveret, eller er det tid til at bygge til eller om? Hos Murermester Claus Vilstrup finder du kvalificeret arbejdskraft med over 25 års erfaring som murer. Vi er et alsidigt murerfirma, og som murer løser vi alle slags opgaver - fra småreparationer til nybyggeri. Med både private og firmaer som kunder i blandt andet Helsingør, Snekkersten og Espergærde kender vi samtidig til alle former for murværk, både de fredede, gårdene, kontorerne, byhusene og villaerne.​Få en murer der kan mere end fliser og beton.Vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du skal have lagt fliser og støbt beton.

Som ægte murer er høj faglighed og kunnen, god rådgivning og service også væsentlige kompetencer. Som din murer kan vi for eksempel løse opgaver inden for:

  • ​ombygning
  • tilbygning
  • nybygning
  • facaderenovering
  • badeværelse/køkken
  • flise og klinkearbejde
  • beton og fundamenter
  • tagarbejde

Få solidt håndværk til gode priser med os som din murer​

​​Som din murer leverer vi solidt håndværk til priser, der er absolut konkurrencedygtige. Ved større opgaver holder vi de fornuftige priser i samarbejde med vores faste leverandører inden for VVS, el, maler, tømrer, kloak samt smede. Alle folk med samme indstilling til kvalitet.

Vi har tilfredse kunder

En murer er ikke bare en murer. Vores murer er kompromisløse og leverer kun høj kvalitet og langtidsholdbare løsninger.

Derfor er vi kendt som en af de bedste murere, som du kan finde. Det styrker vores faglige stolthed, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Nyt badeværelse er vores spidskompetence

Har du en drøm om et nyt badeværelse, så har vi erfaringen. Hos Murermester Claus Vilstrup har vi arbejdet med forskellige kunder i blandt andet Helsingør, Snekkersten og Espergærde både private og virksomheder 

​Når det kommer til nye badeværelser, er flisearbejdet blandt vores spidskompetencer. Vi udfører alt  og for eksempel bruger HTH os som samarbejdspartner til at mure køkkener, badeværelser og andre rum. Er du interesseret i en totalrenovering af badeværelset eller anden form for murerarbejde, løser vi også det. Her har vi en række faste og stabile samarbejdspartnere, vi bruger til at sikre, at du får det optimale til den rette tid og pris.

 

Få kompetent rådgivning til nyt badeværelse

Med vores store erfaring fra badeværelser kan vi rådgive dig til den rette løsning i forhold til ønsker, behov, budget og ikke mindst muligheder og materialevalg. Uanset om du har en færdig idé eller gerne vil have inspiration til et nyt badeværelse, er vi klar. Vi kan kigge på dit forslag sammen med blikkenslageren, så der er taget forbehold for rørføring med mere. Vi kan også tilbyde farveprøver på eksempelvis fliser og fuger, så du har det bedste visuelle udgangspunkt, inden du vælger dit nye badeværelse.

Mere engeri til hjemmet

Energirenovering handler grundlæggende om, at energioptimere din bolig, og dermed få del i de mange besparelser og den komfort, som kan opnås i langt de fleste huse. Det er dig som boligejer, der er den vigtigste aktør, når det gælder om at sætte gang i at energioptimere private boliger.

Tænk på din kælder og vægge

Fugt i kælder kan give mange gener både for ejendommen og helbredet. Derfor skal du aldrig undervurdere vigtigheden af en god isolering, og du bør altid sikre dig, at boligen generelt er isoleret bedst muligt.

​Hvis dit hus har dårlig isolering kan det resultere i fugtskader, eksempelvis bag møbler ved kolde ydervægge. Fugten kan resultere i skimmelsvamp, der nedbryder byggematerialer og i værste fald er meget sundhedsskadeligt.

Vi er medlem af:

murermester-claus-vilstrup/dansk-byggeri.png

bubble