Nordsjællands El og antenne

 Nordsjællands el & antenne – Én montør, fra aftale til aflevering

At fremstå som et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst elinstallatørfirma er noget af det, vi vægter højest hos os.

Nordsjællands El & Antenne påtager sig alle opgaver inden for faget. Det vil sige, at vi står for eftersyn, reparationer, nyinstallationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos private.

Faguddannede elekrikere

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, og vi arbejder til konkurrencedygtige priser. Alle vores ansatte er desuden faguddannede elektrikere.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud.

 At overholde alle aftalte betingelser og leveringstider er vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt at imødekomme dig og dine ønsker, så du får netop de installationer, du har behov for eller altid har drømt om.

Tekniq garantiordning

Nordsjællands El & Antenne er medlem af Tekniq, som er El-installatørernes brancheorganisation, og som yder en garantiordning, således at du har adgang til et ankenævn, og det er derved din sikkerhed for, at vores arbejde udføres ordentligt.

På denne hjemmeside kan du finde flere oplysninger om Nordsjællands El & Antenne og vore kompetencer samt den service og de ydelser, vi tilbyder dig.

Antennemand

Man skal løbe stærkt for at holde sig opdateret på TV markedet. Nordsjællands El & Antenne gør alt for løbende at holde sig opdateret om hvad der sker på området.

Der findes ikke én løsning som passer til alle, lad os sammen finde en løsning som dækker dit behov,enten via de gratis kanaler eller med hjælp fra de 3 udbydere af betalings TV. Vi ser det som en stor fordel, at vores antennemand også er vant til at arbejde hos kunden og ikke kun rådgive i en butik.

Vi tilbyder levering og opsætning af al AV udstyr inkl. B&O både i Danmark og udland.

Parabol justering

Vind og vejr kan nemt skubbe din parabol ud af kurs.

Den skal ikke rykke sig mange centimenter, før signalet kommer og går eller forsvinder helt.

Vi tilbyder en fast pris på 500 kr. inkl. moms for justering af din parabol, hvis beløbet afregnes på stedet.

bubblemedia