Nordsjællands konferencecenter

Står du og mangler et konferencecenter på Nordsjælland?

Nordsjællands Konferencecenter har lokaler til alle anledninger og vi vil sørge for, at du får en god oplevelse hos os. Uanset størrelsen af dit arrangement klarer vi det hele – Du er altid velkommen hos os.
Vi har flere forskellige lokaler, der er tilpasset møder, større konferencer eller festlige lejligheder.

Professionelle konferencelokaler

Vores konferencelokaler er af høj kvalitet, vi er professionelle og passioneret og det er med til at give dig en god oplevelse. Lokalerne findes i alle størrelser, så store som små arrangementer er velkomne til at booke et af vores lokaler.
Vi sørger også for mad og forplejning til dit møde, hvis det ønskes. Alle arrangementer kan få den ønskede forplejning. Det kan serveres i vores smukke restaurant, eller inde i selve mødelokalet.

Et auditorium i verdensklasse

Hvis der skal bruges et stort rum til en konference eller et foredrag, så er vores auditorium en oplagt mulighed. Vores auditorium er i topklasse og indeholder en række fantastiske faciliteter.
Teknikken er i top, der er masser af ben- og albueplads, og du kan få forplejningen lige, som du ønsker det.

Vores auditorium har 230 biografsæder, som hver har et belyst bord. Dertil er der på scenen et 7×4 meter stort lærred, som kan anvendes til præsentationer. Vores auditorium er unikt og måske Danmarks flotteste af sin slags. Vores konferencecenter indeholder kun det bedste af det bedste.

For mere info her!

 

 


Følg med på Facebook

bubblemedia