Raadvad Kro

Raadvad Kro ligger i en lille idyllisk lomme midt i det smukke Jægersborg Skovdistrikt og lige op af Dyrehaven 15 minutter nord for København.

Vores menuer er inspireret af naturen omkring kroen, og det er vores ønske at tilbyde alle vore gæster rigtig gode madoplevelser til rimelige priser.

Raadvad Kro holder helårsåbnet, både til frokost og aften og dermed er rammerne skabt for en dejlig middag, en god fest eller et andet arrangement midt ude i naturen i ganske kort afstand fra København.


Peter Steen og Rikke Kold Black har skabt en kro, der tilbyder kulinariske oplevelser midt i et naturskønt område og tæt på København - alt sammen til en rimelig pris så alle kan være med.

Forpagterparret har lang erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter. Peter Steen har bl.a. arbejdet som kok på restauranten Prins Ferdinand i den gamle by i Århus, været souschef og køkkenchef på restauranten Le Sommelier i midten af København og har været med til at skabe en restaurant af internationalt snit på Dragsholm Slot, hvor han også har arbejdet som køkkenchef. Rikke Kold Black har blandt andet været ansat som tjener på Le Sommelier og Paustian v/ Bo Bech.

BORDBESTILLING HER!


Følg med på Facebook

bubble