Raadvad Kro B2B

Forestil dig duften af skovbund, stilheden ved søbredden eller fuglene, der kvidrer om kap. Forestil dig nu, at dine gæster ankommer, indsnuser den friske skovluft og møder dig helt roligt og med et smil på læben.
Uanset årstid bliver du mødt af en afslappende ro, der fortsætter hele vejen ind gennem hoveddøren, hvor du bliver budt velkommen af vores professionelle personale, som hjælper dig til at skabe de bedste rammer for jeres møde.


LOKALERNE

Direktionsmøde, investermøde, kick-off - et godt møde kræver de rigtige rammer. Vi har lokaler fra 6 til 85 personer.
I alt syv lokaler fordelt på to etager, så der er masser af muligheder for gruppearbejde undervejs.


Skovstuen

Skovstuen kan rumme op til 40 personer (ved biografopstilling ca. 70 personer) Her er mulighed for at sidde ved runde borde, u-bord, et stort bord (op til ca. 25 personer) eller i hestesko uden borde. I forbindelse med skovstuen ligger den ovale stue samt verandaen. Disse kan lejes sammenhængende med skovstuen eller separat. Den ovale stue kan rumme op til 15 personer og verandaen op til 6 personer.


Egestuen

Egestuen som ligger på 1. sal kan rumme op til 20 personer (ved biografopstilling ca. 35 personer)
Her er mulighed for at sidde ved et stort bord (op til ca. 15 personer), mindre aflange borde, u-bord, to aflange borde eller i hestesko uden borde.
I forbindelse med Egestuen ligger Bøgestuen og Kastanjestuen, disse kan lejes sammenhængende med Egestuen eller separat.

Bøgestuen og Kastanjestuen kan rumme op til 8 personer i hvert lokale.
Ved meget store møder eller konferencer kan vores restaurant tages i brug, her kan sidde op til ca. 60 personer ved borde eller op til 85 personer ved biografopstilling.

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker at lave god mad. Så kom og lad dig friste.
Når man vælger at holde sit møde udenfor virksomheden, er det fordi at mødet skal være noget særligt, og her er maden en vigtig detalje. Det kan vi kun være enige med jer i, og vi tilpasser gerne menuen til evt. særlige ønsker.


Om forpagterparret:
Køkkenchef Peter Steen og restaurantchef Rikke Kold Black har skabt en kro, der tilbyder kulinariske oplevelser, og de har lang erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter. De har sammen drevet Raadvad Kro siden 2008.
Peter Steen har bl.a. været souschef og køkkenchef på Le Sommelier i midten af Køøbenhavn og været med til at skabe en restaurant af internationalt snit på Dragsholm Slot, hvor han også har arbejdet som køkkenchef.
Rikke Kold Black har bl.a. arbejdet som tjener på Le Sommelier og Paustian v/Bo Bech.

 


Følg med på Facebook

bubble