Raw It

Den rigtige it-partner for jer

Vi har kunder i Danmark, Sverige, Norge, og da det meste kan klares remote udvider vi hele tiden til andre lande.

Vi hjælper virksomheder der har behov for en IT-partner med super god service, og der kan forstå kundens behov.

Vi er nogle af de få i brancen som tilbyder 24-timers service alle årets 365 dage. Dette gør os til noget specielt da der altid er hjælp at hente.

Hvem er RAW IT.

Vi startede med henblik på at levere IT-konsulenter til virksomheder der ikke selv havde den fornødne kompetence, eller blot ønskede at outsource opgaverne. Grundet vores baggrunde inden for hotelbranchen, faldt det os meget naturligt at servicere hoteller og andre virksomheder der havde et behov for vores kompetencer.

Hvorfor vælge os?

Fordi vi altid sætter kundens behov og ønsker i centrum, og derved opnår et bedre resultat. Vi oplever at vores kunder er meget tilfredse med den måde vi gør tingene på og i fælleskab er vi kommet frem til den bedste løsning for kunden. Vi går meget op i at finde de bedste løsninger der i sidste ende gavner kunderne og er til en god økonomisk besparelse i forhold til deres nuværende opsætning.

raw-it/coverbillede-5-gazwlle.jpg

24-Timers Support

Vi er der hele døgnet og alle dage om året for at servicere jer. Som nogle af de få i branchen tilbyder vi support på alle tider af døgnet hele året rundt, hvilket betyder at i altid kan få support til jeres systemer.

It drift

Kan i sove trygt om natten fordi Jeres systemer bliver overvåget og passet godt passet godt på?

Vi sætter en stor ære i at kunne levere en 24-timers support og drift af Jeres servere, pc’er m.m. Nogle virksomheder har en mand ansat til at varetage hele virksomhedens mest dyrbare data, og denne person kan blive syg, skal have ferie m.m. Her er vi et godt alternativ til at supplere den tid personen er væk, eller helt at overtage driften, supporten og vedligeholdelsen for at kunne give jeres medarbejdere den support de har behov for. For det meste kan det bedre svare sig at lade os varetage it-miljøet da vi er der 24 timer i døgnet – hele året. vi har aldrig har lukket.

Lad os overtage drift, support og vedligeholdelse af Jeres it-miljø

Vi sikrer driften, så i kan fokusere på andet. Vores erfaringer kommer fra mange års drift af hotellers it-miljøer, og vi er specialiseret indefor dette område. I dag samarbejder vi med over 100 hoteller og  virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. vi sørger for at jeres systemer er stabile, sikre og vedligeholdt 24 timer i døgnet, for at i kan fokusere på jeres gæster uden driftsnedbrud.

raw-it/coverbillede-6-ledninger.jpg

Skab mere forretning med digital signage

Digitale skilteløsninger give Jer kraftfuld kommunikation i hele virksomheden .

Digitale skilteløsninger give Jer kraftfuld kommunikation i hele virksomheden .

Tilbyd en overlegen wayfinding tjeneste til konference delegerede, med møde oversigts skærme og digitale dørskilte .

Brug skiltningen til lige det du ønsker, det er nemt og enkelt. Med vores løsning er i hurtigt igang.

Hold dine marketing budskaber ajour med kampagner samt produkt kampagner, styr alle dine skærme og indhold gennem en enkel webbrowser .

Denne løsning er installeret i mere end 600 hoteller i Europa , Mellemøsten & Afrika

Back-up

Undgå tab af data med vores backupsystem

Tab af elektroniske data koster både tid og penge. Med online backup får du sikkerhed for, at din data er godt gemt og sikret. Systemet er nemt at bruge, og kræver kun installering af et
mindre program på din computer samt en internetforbindelse.

Opnå en højere sikkerhed ved at få din backup ud i skyen

 Fuldautomatiseret online backup

  • Dine data sikres mod tyveri, brand, vandskader, hærværk osv.
  • Nemt at installere og opsætte
  • Hjælp og rådgivning vedr. opstart og drift af online backup
  • Kører på Microsoft Windows, Mac OS, Linux, Novell
  • Tager backup af Oracle, SQL, Exchange, filservere og mailkonti

Sikker backup

Ved online backup sendes dine data til vores datacenter, hvor de gemmes ligeså længe du ønsker. Dataene overføres via en særlig forbindelse med samme høje grad af sikkerhed som den banker bruger. Dvs. at dine data er beskyttet og til enhver tid kun kan læses af dig. Systemet kan tage backup af både servere, stationære computere og bærbare pc’er, og du betaler kun for den lagerplads du har brug for.

RAW BACKUP sikrer din virksomhed mod det værst tænkelige – tab af forretningsdata af enhver art. Backup komprimeres, krypteres og transporteres ud af huset via en sikker SSL-forbindelse til vores datacenter. Du slipper for indkøb af hardware og software til en lokal backupserver og vedligeholdelse af denne.

Man kan kontakte os på telefonen eller på følgende link   KONTAKT

Vores Support KLIK HER TIL SUPPORTMAILEN

raw-it/profilbillede-back-up.png

bubble