Restaurant Kalvø

Vi lever af at give vores gæster unikke oplevelser 

Derfor bliver vi husket for de fantastiske smagsoplevelser, de uforglemmelige synsindtryk, og for oplevelsen af et fleksibelt personale, der forkæler og får tingene til at fungere i et hyggeligt og elegant miljø.

Vi sørger for alt det praktiske og går langt for at opfylde dine ønsker til brylluppet, fødselsdagen, barnedåben, konfirmationen, receptionen, eller til den gode fest med vennerne/ kollegerne. Vi har attraktive faciliteter og vores menuer kan tilpasses det, der for dig giver den bedste oplevelsekalvoe/kalvoe6.jpg

Har du mere brug for at få en hyggelig aften i en mindre flok, kan vi anbefale en af vores mange årlige Events.
Vi holder løbende tema-aftener og events. Hold dig opdateret på her på siden og følg os på Facebook.

Det er oplagt at udnytte vores unikke beliggenhed med storslået smuk udsigt over Roskilde Fjord og den omkringliggende park. Tag en gåtur mellem frokostbuffeten og desserten, eller benyt terrassen til en del af dine aktiviteter.  

kalvoe/kalvoe5.jpg

Om os

Restaurant Kalvø er skabt for at give gode oplevelser. Vores varemærke er mad af høj kvalitet og et serviceniveau, der gør en forskel. Vi strækker os langt for, at din oplevelse på Kalvø bliver perfekt for dig.

Selskabslokaler i de smukkeste omgivelser   

Den smukke udsigt og beliggenheden i et grønt område, åbner for et hav af muligheder som mange af vores gæster benytter sig af. Inspirationsrige gåture i vores grønne park og en følelse af forkælelse, når man nyder restaurantens udsigt over fjorden er blandt de ting vores gæster fremhæver.   

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Restaurant Kalvø.

GÅ TIL HJEMMESIDE

bubble