MASH Rungsted Havn

Yderste tip på havnen:

I sommeren 2015 åbnede MASH Rungsted i den største restaurationslokation på Rungsted Havn – det gamle ”Nokken”.

I de skønne omgivelser på Rungsted Havn kan man nyde udsigten fra den vel nok bedste beliggenhed og følge med i livet på havnen så vel som på vandet.

Saftige bøffer på Rungsted Havn:

Som på alle vores andre restauranter vil vi servere vores udsøgte kød. Vi vægter velsmag og kvalitet, og vi går ikke på kompromis med vores råvare.

Udover saftige bøffer har serverer vi et udvalg af lette forretter samt. Alle disse herligheder bliver suppleret af et omfattende vinkort med udsøgte dråber fra hele verden der matcher alles ønsker. 

Vi serverer vores udsøgte frokost i de naturskønne omgivelser ved havnen – den kan du nyde alle ugens dage kl. 12-15, og den tager udgangspunkt i vores lækre aftenmenu.

Dagligt skifer vi også vores ”tavleretter” ud som afspejler sæsonen og hvor kokkene får frit spil.

Er man ikke til store bøffer kan man komme forbi og nyde en cocktail på internationalt niveau i vores bar.

Ude som inde:

Vi har ca. plads til 110 gæster i vores a la carte restaurant hvor der er lagt stor vægt på det maritime kig, så alle kan nyde udsigten.

Ydermere har vi på solskinsrige dage klargjort vores store terrasse med kig til havneindsejlingen. Her kan vi dække til hvis solen er for streng eller tænde varmelamperne hvis den sene aftenkulde melder sin ankomst.

Store som små:

Lokalerne er blevet renoveret og udvidet, så der ud over a la carte restauranten også er private middagslokaler fra 8 personer og op til 50 personer.

Vi kan også afholde større arrangementer for op til 150 personer.

På MASH Rungsted byder vi hele familie velkommen – derfor har vi også et menukort til de små størrelser som ikke kan spise en bøf på 400 gram.

Du kan bestille online her:    

 online booking

I er velkommen til at kontakte os for menuforslag og andre spørgsmål.

MASH – Modern American Steak House

En fuldendt oplevelse


Følg med på Facebook

bubble