Restaurant Toldboden

Udsigtsperlen i Frederikssund

Vi ønsker, I ser os som en dejlig familierestaurant, som kan lidt af hvert. Der skal både være plads til børnefamilier og selskaber men også til forretningsmiddage og en romantisk 3-retters middag. Vi stræber efter, at service skal være nøgleordet i vores restaurant. Oplevelsen skal starte i døren, når man som gæst møder en smilende tjener og ikke først, når man smager på maden.

 

Nyd din middag med en smuk udsigt over Frederikssund Havn. Vi byder på en udsøgt gastronomisk oplevelse. Vi benytter sæsonens friske råvarer og tilbereder maden fra bunden – og altid med sans for detaljen.

Toldboden i Frederikssund er en moderne restaurant, hvor højt serviceniveau er en af vores vigtigste værdier – allerede i døren bliver du mødt af vores smilende tjenere.

Reserver her

KLIK HER

 

Service & kvalitet

De tre vigtigste ting for os er service, kvalitet og dygtige medarbejdere. Vores personale er meget vigtigt for os – derfor ønsker vi dem altid kun det bedste. Vi er begge to meget energiske og fuld af drive og gåpåmod, hvilket også er det, der driver os.

Selskaber:

Når de store ting i livet skal fejres, og venner og familie skal samles, tilbyder Restaurant Toldboden de mest unikke omgivelser med udsigt udover Frederikssund havn og Roskilde fjord. Vi tilbyder lyse lokaler med vinduer fra gulv til loft til alt imellem 15 og 100 kuverter. På restaurantens 1. sal har man en fantastisk udsigt udover havnen og fjorden – med store havedøre, der gøre rummet lyst og venligt. Ydermere har 1. salen egen tagterrasse, som gør lokalet helt unikt. Lokalet kan maks. rumme 45 kuverter og er perfekt til alle former for fester og arrangementer.

Stueetagen, som er restauranten, er det også muligt at booke. Den rummer maks. 100 kuverter. Restauranten har en unik glasfacade, som strejker sig hele 180 grader rundt. Det gør lokalet meget lyst og man får en helt perfekt udsigt til havnebassinet og fjorden. Restauranten er lavet som et skib med gamle skibsplanker. Baren er formet som en trokopi af damperen Skelskør, som ligger ude foran restauranten i havnen.

Vi tilbyder vores selskabspakkeløsninger som et forslag til en magisk fest for dig og dine gæster

 restaurant-toldboden/coverbillede-4-nyt.jpg

Møder / Konferencer:

Vi tilbyder også møde og konferencefaciliteter på vores 1. sal. Lokalet er lyst og lækkert og har egen tagterrasse, som er essentiel at bruge om sommeren til gruppearbejde. Der er udsigt udover Roskilde fjord og den gamle havn. Vi har AV-udstyr, som vi udlåner uden beregning. Lokalet er gratis, hvis man køber forplejning under mødet. Booking er nødvendig.

Vi tilbyder løsninger, som passer perfekt til Jer og Jeres firma. Uanset om det er et lille møde for 4 personer eller det er en konference med 45 deltagere, så kan det sagtens lade sig gøre.

Book et bord hos os - vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer..

Online Booking

 

Åbningstiderne er

Mandag lukket
 
Tirsdag - torsdag
Kl. 11:30 – 22:00

Fredag - lørdag
Kl. 11:30 – 23:00

Søndag
Kl. 11:30 – 22:00

Følg med på Facebook

bubble