SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS

SIGNALER OG KOMMUNIKATION. PLUS

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS er din one-stop shop, når det gælder alt fra presse- og markedskommunikation til on- og offline marketing. Fra branding af små, selvstændige erhvervsdrivende og fremadstormende start-ups til profilering af veletablerede koncerner og institutioner.
 
Bureauet har 20+ års erfaring med marketing, PR og leadgenerering - og er et mindre bureau, der alligevel tør kalde os både full-scale og full-service pg.a. selskabets mange fantastiske partnerskaber. Og bureauet er specialister i integreret kommunikation. Integreret med din forretning og dens mål. Integreret med dit brand og dets værdi. Integreret med alle dine intereser og interessenter - både in- og eksternt.

Derfor SIGNAL. Derfor KOMMUNIKATION. Og derfor PLUS meget, meget mere.

KLIPPEKORT+

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS' økonomiske klippekortaftaler giver dig mulighed for at outsource dine marketing- og kommunikationsopgaver og få fast hjælp til alle former for aktiviteter. Store som små. tidskrævende som hurtigt overståede. SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS stiller også faste ressourcer til rådighed for dig, der ikke altid kan nå det hele i en travl hverdag på kontoret, og som derfor kan drage stor fordel og økonomisk gevinst af en klippekortaftale, hvor der er gode penge at spare i forhold til almindelig timepris. Læs meget mere om dine +FORDELE her

STARTPAKKE & SERVICECHECK+

Måske har du som mindre eller mellemstor virksomhed ikke det største budget i verden til kommunikation og markedsføring. Måske tror du derfor, at ekstern assistance på området ikke er noget for hverken dig eller din pengepung. Sådan er det ikke. SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har introduceret et koncept, der giver alle virksomheder - store som små - noget, de umiddelbart kan relatere til og se en hurtig merværdi i: 

.  En IVÆRKSÆTTERPLUS startpakke
.  En SERVICECHECKPLUS løsning til de etablerede

Læs meget mere her

Kontakt meget gerne SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS allerede i dag for at høre, hvordan I sammen kan synliggøre din virksomhed for nye kunder. Og hvordan I sammen kan styrke og løfte dig, dit brand og dine budskaber. 


Følg med på Facebook

bubble