Sikret

Sikret A/S tilbyder gratis sikkerhedstjek hos private, besigtigelser og projektering af f.eks. låsesystemer eller adgangskontrol hos virksomheder.

Vi sikrer vores kunder de bedste og mest fremtidssikre løsninger, ved udelukkende at samarbejde med de absolut førende underleverandører og producenter.

sikret/torben-og-steen.jpg

Sikret A/S drives af erfarne og velkendte profiler, der har haft hele deres hidtidige arbejdsliv i branchen. Belært af erfaringerne med de stadig mere komplekse krav og forventninger kunderne har til os, har vi indrettet virksomheden, så vi udover sikringsdelen råder over et højt specialiseret smedeværksted.

Det betyder at vi kan påtage os avancerede specialopgaver, lige fra:

  • Reparation af porte,
  • svejsearbejde
  • Special montager af automatik mm.

Vi er bredt fagligt funderet og har højt kvalificerede fagfolk inden for bla.:

Vi sikre vores kunder de bedste og mest fremtidssikrede løsninger, ved udelukkende at samarbejde med de absolut førende underleverandører og producenter

Vores mål er at fastholde positionen som Danmarks foretrukne sikrings leverandør inde for rådgivning, installation, specialløsninger og service.

Det gælder både overfor den store erhvervskunde, den lokale virksomhed og ikke mindst den private kunde.

sikret/sikret-profilbillede.jpg 

GARANTI FOR KVALITET

Sikret A/S er medlem af Den Danske Branche forening for Sikkerhed og Sikring, og er registreret af SKAFOR (skadeforsikringsselskaberne) til installation af låse og andre mekaniske sikringsenheder i overensstemmelse med SKAFORs forskrifter. Sikret A/S er desuden ISO certificeret. 

sikret/sikkerhedsbranchen_650x250.png

Butikkens åbningstider

Hverdage 9.00-17.00
Lørdage lukket.

bubble