SIMPEL FØRSTEHJÆLP

SIMPEL FØRSTEHJÆLP tilbyder undervisning

i alt fra elementær brandbekæmpelse, førstehjælp, brug af hjertestartere, specielle virksomhedsforløb, baby og omsorgskurser + specielle førstehjælpskurser tilegnet de større børn i børnehaver og indskolinger.

Alle instruktører har en baggrund fra enten redningsberedskabet eller fra ambulancetjenesten, og John Petersen har selv være ambulanceredder i 24 år. Desuden er alle instruktører godkendte af Dansk Førstehjælpsråd.

Danmarks måske laveste - og i hvert fald BEDSTE - priser

- hjertestarter fra kr. 9.000,- inkl. moms. 

Der findes mange modeller af hjertestartere på det danske marked. Fælles for dem alle er, at ingen hjertestarter kan bruges forkert. Der kan ikke stødes med en hjertestarter, uden at maskinen tillader dette!

Hjertestartere har forskellige betegnelser, men uanset om de bliver kaldt en PAD*/ IPAD*/ AED*, kan de anvendes af alle og kan som nævnt ikke bruges forkert! 

Temakurser 

SIMPEL FØRSTEHJÆLP udbyder forskellige førstehjælpskurser, der tilpasses den enkelte virksomhed.

Alle kurser indeholder følgende emner:

  • Indledning
  • Anatomi
  • De livsvigtige systemer
  • Hjerte-/ Lungeredning
  • Demo af hjertestarter.

Herudover vil der blive tilpasset forskellige emner ind i kurset alt efter hvilken virksomhed, der skal undervises.

Der undervises i skader og sygdomme hos børn, hvis førstehjælpskurset afvikles i en vuggestue eller børnehave, eller hvis det f.eks. afvikles for en gruppe dagplejere.

Der undervises i traffikuheld, hvis førstehjælpskurset afvikles for chauffører, der har deres arbejde på landevejen.

Så samtlige temakurser tilpasses virksomhederne i et tæt samarbejde, og alt efter kundens ønsker, kan SIMPEL FØRSTEHJÆLP sammensætte et kursus fra 3 til 12 timers varighed.

Efter endt kursus udstedes bevis fra SIMPEL FØRSTEHJÆLP. 

Kombikurser

Det er muligt at sammensætte elementær brandbekæmpelse sammen med et førstehjælpskursus. En del af indholdet i  begge kurser er forholdsvist ens, så hvis du vælger at sammensætte disse kurser, kan du spare lidt tid.

Ved hjertestop

Førstehjælp ved hjertestop - 

4 timers førstehjælp ved hjertestop består af:

  • Bevidstløshed og ABC
  • Førstehjælperens 4. hovedpunkter
  • Anvendelse af ABC og AED/Hjertestarter
  • Træning i hjerte-/ lungerRedning HLR
  • Træning i brug af hjertestarter
  • AED/hjertestarter sikkerhedsregler og overlevering til ambulancemandskabet.

Førstehjælp i børnehøjde

Børn kan redde liv! Og 'førstehjælp i børnehøjde' er tilpasset de større børn i børnehaver og indskolinger. Undervisningen indeholder praktiske øvelser, indblik i kroppen og hvordan vi passer på den + sikkerhed i hverdagen.

Baby & omsorg - førstehjælp

Når babyen flytter ind! Førstehjælpskursus/foredrag for nybagte forældre, der bl.a. gennemgår sikkerhed i hjemmet, herunder hvad vi kan gøre for at sikre, at vores baby ikke kommer galt af sted, og hvor meget vi kan forebygge, og hvad nu hvis vores baby kommer til skade?

3 timers repetition

Alle kurser fra Dansk Førstehjælpsråd skal gentages hvert 2. år. Overskrider du denne frist, vil det oprindelige førstehjælpskursus være forældet.

Der findes 2 slags repetitionskurser:

.  3 timers opdatering af førstehjælp v/ hjertestop
.  3 timers opdatering af livreddende førstehjælp.

Åbne kurser

SIMPEL FØRSTEHJÆLP afholder ikke åbne kurser, hvor man som enkeltperson kan tilmelde sig. I stedet samarbejder vi med Arbejdsmiljøgruppen, hvor det er muligt at tilmelde sig som enkeltperson.

Elementær brandbekæmpelse 3 timer

Alle ved, at man ikke må slukke fritureolie med vand, men hvad er bedst til at slukke f.eks. en mindre brand i din pc, en mindre brand i skraldespanden, eller hvad nu hvis der opstår en brand i et målerskab? 

Alle brande kan slukkes af dig, inden de bliver for voldsomme. Og med SIMPEL FØRSTEHJÆLP kan du lære elementær brandbekæmpelse på 3 timer.


Følg med på Facebook

bubble