Slagter Schmelling

Dansk Gastro Kalv er en overbygning til Dansk Kalv konceptet. Det er lyst og lækkert kød fra kalv som er født og opvokset i Danmark. Kødet, som kommer fra kødkvægskalve, er kendetegnet ved en dejlig mild smag, en enestående mørhed og en overtruffen spisekvalitet. Kalvene er opdrættet af udvalgte landmænd med ekstra fokus på dyrevelfærd. De går frit, har adgang til arealer med dybstrøelse og har ekstra plads. Den særlige opvækst og specielle udvælgelse af kalvene, gør kødet til en dejlig smagsoplevelse, man ikke finder andre stedet

 Derfor skal du vælge dansk gastro kalv

 • Dansk Gastro Kalv er udvalgte kalve fra kødkvægsracer som eks. Charolais, Dansk Blåhvid og Hereford
 • De har ekstra plads i stalden, et lag af dybstrøelse af ligge på og adgang til frie arealer
 • Kalvene får råmælk, grovfoder og bliver jævnligt tilset af en dyrlæge
 • Kalvene bliver særligt udvalgt efter alder og vægt, så spisekvaliteten sikres
 • Dansk Gastro Kalv er fyldige og møre udskæringer der optimerer køkkenkalkulationerne.

slagter-schmelling/dansk-gastro-kalv.jpg

Velkommen til Slagter Schmelling

Slagterparret Dorthe Wistrøm og Henrik Rye Schmelling går hver eneste dag på arbejde med en mission for øje: Det gode og traditionsrige slagterhåndværk skal til stadighed udvikles og fornyes - til glæde for forretningens kunder.

Siden 2006 har de drevet slagterforretningen i Gilleleje. Hverdagen deles med seks faguddannede medarbejdere og mange lokale kunder, turister fra nær og fjern og alle de, der kører til Nordsjælland for at få en god oplevelse i forretningen.

Pølser Slagter Schmellings hjemmelavede pølser er et kapitel for sig. Fremstillingen bygger fra start til slut i fremstillingen på godt, velafprøvet og traditionelt håndværk. Lige fra opskæringen af råvarerne til den færdige pølse langes over disken har slagteren fuld fokus på godt håndværk.

slagter-schmelling/profilbillede-slagter.jpg

Hjemmelavede pølser fra slagtermesteren - de skal smages!

Ud af huset Skal du holde reception, frokost med kunder i virksomheden, familiefest eller en hyggelig aften hjemme sammen med gode venner? Slagter Schmelling giver dig mange forskellige muligheder, der gør det nemt for dig at være gæstfri vært.

 • Pølseborde
 • buffeter
 • det store kolde bord
 • forretter
 • hovedretter
 • og desserter.

Mad med mere-slagteren er leveringsdygtig i lige præcis det, der gør dit arrangement og din fest til en uforglemmelig succes. Hyggen og den gode stemning tilsætter du selvfølgelig selv!

I foråret og i den lyse og lune danske sommer er slagterens grill-selv-buffet særligt populær. Slagteren leverer byens bedste spareribs, hjemmelavede grillpølser, saftige bøffer og tilbehøret - præcis efter dine ønsker. Slagter Schmelling sender også gerne grillkokken med i byen, hvis der eksempelvis skal grilles en hel pattegris.

Husk - mad ud af huset er ment helt bogstaveligt.

Bestiller du hos Slagter Schmelling er alt hjemmelavet - helt fra bunden

Følg os på vores Facebook side her KLIK HER

 slagter-schmelling/profilbillede-slagter-butikken.jpg

bubble