LISBY

Vi ligger på Hundested Havn

Jeg er uddannet ortopædisk håndskomager i 1988. Under ophold i Thule/Qaanaaq i Grønland, har jeg lært de traditionelle, eskimoiske syteknikker.

 

På Grønlands førende modevirksomhed, Great Greenland, arbejdede jeg med syning og design af sælskind.

Jeg har taget kurser på buntmagerskolen i Sønderborg  og undervist på teknisk skole, TEC Frederiksberg, i skind- og læderarbejde.

 

Egne produkter, redesign og specialopgaver

Du er velkommen til at henvende dig med specialopgaver. Vi udfører også mindre polstreopgaver samt reparation af sejl og kalecher m.m.

 

Egne produkter

Alle vores produkter er lavet af ægte skind, pels og læder. Der er mulighed for stor variation i forhold til valg af farve og lædertype for flere af produkterne.

 

Redesign & Polstring

Disse opgaver aftales almindeligvis med kunden. De kan eksempelvis være omforandring af pels eller ompolstring med læder af spisestuestole.

 

Specialopgaver & reparationer

Kan blandt andet omfatte produktion af læderartikler til butiksudstilling, navneskilte med præg (heat stamping). Teaterrekvisitter og specialfodtøj.

Reparation

Det lader sig i mange tilfælde gøre at reparere tasker, hyndeophæng og andre genstande af læder, som har særlig værdi for ejeren. Lad os se på sagen! Sejl, kalecher og tilsvarende lader sig også tit reparere på værkstedet.

Åbningstider

Man-Fre 10.00 - 17.00

Weekendåbent oplyses på     FACEBOOK

Eller ring herom på 47961050

 


Følg med på Facebook

bubble