toemrermester-kim-toft/velkommen-toemrer-kim-tofte.jpg

Vi har altid lagt en stor stolthed i vores arbejde og er i lokalområdet kendt for at prioritere kvaliteten frem for alt. Vi sætter en stor ære i, at vores løsninger og resultater bygger på et smukt og solidt håndværk, der afspejler vores faglige dygtighed, og som lever fuldt op til vores kunders ønsker og forventninger.

Derfor hverken kan eller vil vi konkurrere på prisen - til gengæld kan vi garantere vedholdende kvalitet gennem hele processen, hvad end det drejer sig om den grundige rådgivning, inden arbejdet går i gang, eller selve håndværket.

toemrermester-kim-toft/kim-tofte-1.jpg

Sammen med vores dygtige samarbejdspartner varetager vi fag- såvel som hovedentrepriser inden for renovering og nybygninger til det private hjem.

Døre og vinduer

Hos Tømrermester Kim Toft har vi stor erfaring inden for såvel udskiftning som reparation af vinduer og døre.

Vores primære hovedfelt i branchen er spjældopgaver, hvorfor vinduer og døre som selvfølge er en stor del af vores daglige arbejde. Det betyder også, at vores ekspertise på området er stor. Vi er ligeledes certificeret af Velux, hvilket er din garanti på faglig dygtighed, høj viden og en sublim kvalitet.

Vi kan derfor garantere en kyndig rådgivning og vejledning, ligesom vi altid sikrer et færdigt resultat i højeste kvalitet.

toemrermester-kim-toft/vinuder-kim-tofte.jpg

Alle typer vinduer og døre

Vi arbejder med alle typer vinduer og døre fra forskellige leverandører, således at du kan få lige præcis det produkt, du ønsker – uanset om der er tale om store glaspartier til stuen, en terrassedør til soveværelset eller små kvadratiske vinduer til kontoret.

Tagarbejde

Vi udfører både mindre reparationsopgaver på taget såvel som lægning af nyt tag og kvistearbejde.

toemrermester-kim-toft/kim-tofte-2.jpg

Undgå store skader med et tagtjek.

Taget er året igennem et af de mest udsatte komponenter på boligen og bliver dagligt truet af enten sol, skygge, vind, regn, sne og nedfaldende blade og grene. Derfor er det også vigtigt, at taget er tæt og stærkt og kan modstå de forskellige vejrlig, således der ikke sker alvorlige og omkostningstunge skader på såvel tag som indvendige konstruktioner.

Vi kan tilbyde et tagtjek, hvor vi gennem går taget fra ende til anden for eventuelle fejl, problemer og skader, så der kan reageres i tide, inden de udvikler sig. Vi giver vores professionelle vurdering af tagets tilstand og fremlægger de forskellige muligheder inden for reparation, renovering eller et helt nyt tag.

Sammen finder vi en løsning, der bedst kan betale sig, og som matcher dine ønsker, behov og økonomiske rammer - både her og nu og på længere sigt.

toemrermester-kim-toft/toemrermester-kim-toft.jpg

Isolering

​Hos Tømrermester Kim Toft har vi specialiseret os i papiruldsisolering og udfører isolering i forbindelse med nybyggeri såvel som efterisolering af bestående bygninger.

Vi isolerer vægge, lofter og gulve.

​Sænk varmeregningen med efterisolering.

Ønsker du at spare på varmeregningen, er en efterisolering af vægge, lofter eller gulve en god løsning. Det kan minimere boligens varmeforbrug væsentligt samtidig med, at det skaber et bedre og sundere indeklima og øger boligens værdi.

Vi gennemgår glædeligt din bolig sammen med dig og giver vores faglige vurdering af, hvor isoleringen kan forbedres og gøre en mærkbar forskel.

​Grøn isolering

Papiruldsisolering er et indsprøjtningsgranulat, der er fremstillet af genbrugspapir og er derfor en grøn løsning, hvorfor vi med stor glæde isolerer med denne form for granulat. 

toemrermester-kim-toft/hulrumisolering.jpg

Specialopgaver

Mangler du en speciel løsning eller den god ide til, hvordan opgaven løses bedst, så tag os med på råd.

Vi er specialister i de skæve vinkler, de gode ideer og de specielle løsninger, hvad end det drejer sig om en skæv kvist, et buet loft eller en indbygget reol.

​Fra badebro til gammelt håndværk

Gennem vores mange år som tømrer og snedker har vi udført alt fra badebroer og specielle udskæringer til reparationer af gammelt og bevaringsværdigt håndværk. Vi kan godt lide en god udfordring og sætter en stor ære i at få lov at arbejde med de anderledes opgaver.

Vi arbejder fokuseret, seriøst og med et stort engagement - uanset opgavens omfang. Vores ekspertise strækker vidt, og vi giver ikke op, før du er helt tilfreds med den endelige løsning.

toemrermester-kim-toft/toemrer-bil-kim-tofte.jpg

Tilbygning

Skal børnene have et legehus i haven, skal sommeren nydes til fulde på en lækker hævet terrasse, eller skal bilen beskyttes for det danske vintervejr?

Hos Tømrermester Kim Toft udfører vi flere forskelige typer tilbygninger: Udestuer, terrasser, skure, garager, carporte og udvidelse af boligen med at stort vinduesparti.

​Få den helt rigtige løsning.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartner kan vi stå for hovedentreprisen på din næste tilbygning. Her står vi for alt fra start til slut. Vi kan komme med de gode ideer og rådgivning til tilbygningen, hvis du selv er i tvivl om, hvordan opgaven skal løses bedst.

Vi rådgiver også i de forskellige materialevalg, så du er sikker på at få en løsning, der matcher dine behov og boligens æstetiske udtryk.​

bubblemedia