Tømrermester Michael Frost ApS
- kvalitet til den rette tid og pris.


Er det på tide at kigge på varmeregningen og energioptimere dit hus? Eller er den helt gal med akustikken i det åbne kontormiljø? Så er vi firmaet at tage fat på. Og vi klarer selvfølgelig også at lægge nyt tag, skifte vinduerne eller stå for tilbygningen, hvis det er den type opgave, du har brug for hjælp til.

Både traditionelle opgaver og specialordrer
Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, og vores firmaprofil er desuden skarp på følgende områder:

- Energivejledning og termografering
- Hulmursisolering med papiruld
- Akustikoptimering
- Vi løser også specialopgaver – vi har eget snedkerværksted

Jeg er Michael Frost – tømrermesteren bag firmaet, som jeg startede i 1983. Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig, og der gik heller ikke mere end to år fra jeg blev udlært, til jeg realiserede drømmen. Det lyder nok lidt som en kliché, men mit ønske var at gøre det lidt bedre end alle andre. Det er stadig kundekontakten, et højt serviceniveau og det perfekte slutresultat, der driver mig.

Kunder via anbefalinger
Det er mit navn, der står på det færdige arbejde, vi leverer, så det skal være 100 procent i orden. Jeg er stolt over at kunne tilføje, at vi gennem alle årene har fået nye kunder via anbefalinger.

Forventningsafstemning og dialog
Jeg lægger stor vægt på forventningsafstemning inden hver opgave. Jeg sender altid et detaljeret beskrivelse af opgavens omfang og pris, som jeg også gennemgår med kunden, før opgavens start. Det sikrer, at der ikke er nogen overraskelser undervejs.

Vi dækker bredt
Storkøbenhavn og Nordsjælland er vores primære arbejdsområder, og vi løser opgaver både for private kunder, erhvervskunder, boligforeninger og offentlige instanser. Så mon ikke, vi også kan hjælpe dig? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig....

bubblemedia