TORPS BEGRAVELSER

Dem, vi elsker, går aldrig bort. De går bare i forvejen

Hos TORPS BEGRAVELSER er tillid og tryghed nøgleord, og der bliver prioriteret tid til at arrangere den helt rigtige afsked med familien.

Vedbæks lokale bedemand - er en dame

Mette Torp er indehaver af TORPS BEGRAVELSER ApS, som hjælper familier med at arrangere en værdig og smuk bisættelse eller begravelse, når familien skal tage afsked med deres nærmeste. 

Hos TORPS BEGRAVELSER kommer familien først, og tillid er et nøgleord, der følger familien hele vejen igennem. 

Bededame Mette Torp er meget bevidst om det ansvar, der ligger i at hjælpe og rådgive pårørende til at sikre deres kære en kærlig afsked, der lever op til både afdøde og de efterladtes behov og ønsker.

Formål

TORPS BEGRAVELSER tilbyder personlig hjælp og rådgivning omkring både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser.

Den personlige samtale kan foregå i hjemmet, på hospitalet, på plejehjemmet eller hos TORPS BEGRAVELSER, når det passer dig. Grundet corona-sitationen anbefales det dog, at samtaler foregår online eller udendørs med god afstand, når det er muligt.

Under samtalen får du en grundig gennemgang af muligheder i forbindelse med afskedsceremonien, herunder overblik over økonomi og tilskudsmuligheder.

TORPS BEGRAVELSER vigtigste opgave er at hjælpe med at skabe tryghed og overblik i en situation, hvor du mangler det.

For Bededame Mette Torp er det vigtigt, at alle familier hos TORPS BEGRAVELSER får en god og personlig afsked med deres kære – uanset om der ønskes en traditionelt eller mere personlig præget bisættelse eller begravelse.

Kirkelig eller borgerlig afsked – hvad er muligt, og hvordan gør man?

Plejer er død, og de efterladte har i dag langt flere muligheder for at arrangere en bisættelse eller begravelse præcis i afdødes ånd. Det betyder, at der kan træffes beslutning om, hvorvidt højtideligheden skal foregå under åben himmel eller i eget hjem. Om urnen skal nedsættes på en skovkirkegård eller spredes over havet. Om man ønsker rustvognskørsel med motorcykel eller evt. et glas champagne, når rustvognen kører bort - eller noget helt andet. Mulighederne er mange, så uanset om man prioriterer en traditionel og klassisk afsked eller ønsker at gå nye individuelle veje, hjælper Mette Torp med at arrangere den helt rigtig afsked med de efterladte.

Bedemand og projektleder

En bisættelse eller begravelse skal ofte arrangeres hurtigt og effektivt og kan ikke gøres om. For TORPS BEGRAVELSER er det vigtigt, at de efterladte er ordentligt informeret om, hvad der er muligt, er enige i hvad der bliver aftalt og desuden har et overblik over de forventede omkostninger, inden man går i gang. TORPS BEGRAVELSER hjælper de efterladte med at koordinere og afstemme alle aftaler omkring bisættelse eller begravelse, så familien kan koncentrere sig om at være til stede med familie og pårørende og tage en kærlig afsked med deres kære.

Min sidste vilje og den digitale arv

Det eneste, vi kan være sikre på her i livet er, at vi skal herfra en dag, men vi ved heldigvis ikke, hvornår det sker. Det betyder også, at ansvaret for at arrangere bisættelse eller begravelse tilfalder ens nærmeste, men ved de, hvad man ønsker? Ud over de praktiske forhold omkring bisættelsen eller begravelsen har vi også et digitalt fodaftryk. Skal ens personlige breve og fotos på PCen bare gå tabt, skal ens sociale netværksprofil fortsat påminde ens venner og familie om fødselsdage eller jubilæum på mærkedage fremadrettet, selvom man faktisk er afgået ved døden?

At tage beslutningen om at få lavet sin sidste vilje, så ens efterladte har en lille guide til, hvad der skal arrangeres, er en stor gave, der først viser sin værdi, når man dør. Kontakt TORPS BEGRAVELSER for yderligere information og aftale om møde i forhold til udfyldelse af 'min sidste vilje'.

God service

TORPS BEGRAVELSERs vigtigste opgave er at tage hånd om familien igennem hele forløbet. Intet er overladt til tilfældigheden, men bliver nøje planlagt og udført som aftalt. Tilfredse kunder er den bedste reklame, og det arbejder TORPS BEGRAVELSER efter hver dag.

En kærlig og ordentlig afsked til den rigtige pris

Hos TORPS BEGRAVELSER udarbejdes prisoverslag over forventede udgifter ved begravelsen. Dog er nogle omkostninger først mulige at fastsætte endeligt senere i forløbet, f.eks. kirkegård, annonce, mindesamvær o.lign. men dette afstemmes altid med familien undervejs i forløbet, så der ikke kommer overraskende ekstraregning efterfølgende begravelsen.

Træffes hele døgnet på: 22 327 327

Åbningstiderne i forretningen er hver dag kl. 08:00 - 21:00

Medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd


Følg med på Facebook

bubble